Arad

Impulser, ameliorarea durerilor prin magnetoterapie

Detalii stire

Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 2 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1174

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Astronauții plecau in spațiu numai după ce oficialii NASA se asigurau ca au o stare perfecta de sănătate si ca in naveta spațială existau condiții optime de supraviețuire. Cu toate acestea, reveneau pe Terra cu probleme deosebite de sănătate. După îndelungi analize, cercetătorii NASA au constatat surprinzător ca nu reușiseră sa asigure întreg macro mediul pentru astronauți, Pământul, mai exact, câmpul magnetic al acestuia si efectele lui asupra corpului uman.

Așa se face ca, din nevoie de a acoperii aceasta lipsă, s-a ajuns la tratamentul cu impulsuri magnetice pulsatoare. Cum era si firesc, cineva trebuia sa construiască aceasta aplicație medicala si pentru omul simplu. A fost un imens efort de cercetare si inovare, finalizat cu succes de prestigioasa instituție britanica, Oxford. De la NASA, Oxford si pana la noi, nu a fost decât un pas. Evident, transpus in timp, a durat aproape 8 ani, dar, in final, a ajuns si la noi. Pentru acest lucru, trebuie sa mulțumim companiei Impulser.

Compania elvețiană si-a propus sa ne ofere o alternativă la problemele legate de câmpurile magnetice ale pământului si de efectele lipsei acestuia asupra organismului nostru. O sa spuneți desigur ca noi nu plecam in spațiu si ca nu avem nevoie. Ei bine, lucrurile nu sunt atât de simple. Toate transformările naturale din ultimele secole, de la calamități, cutremure si pana la explozii solare, au stricat echilibrul si legătura dintre câmpul magnetic al omului si cel al pământului. Ce-ar fi sa faceți o întoarcere imaginara in timp, cu câteva secole, si sa vă imaginați un sătean mergând pe pământul ulicioarei in picioarele goale. Cat de bine credeți ca se simțea? Acum, sa revenim la timpul nostru si sa încercam sa etalam imaginea orășeanului cu bocanci care pășește peste tonele de beton si asfalt. Cum se simte el oare? Din nefericire, actualele diferențe dintre viața la sat si cea la oraș nu sunt majore. Si acolo s-au produs transformări majore.

Cum ne ajuta tehnologia Impulser?


Compania elvețiană nu a creat un simplu produs. A construit o întreagă platforma de sprijin. Ei cred că nu este suficient sa-ti rezolvi problemele energetice si magnetice, ci trebuie sa ne apropiem de beneficiile si darurile naturii. Armonia dintre alimentația sănătoasă, mișcarea regulată, tratamentele pentru păstrarea sănătății fără medicamente, relaxarea, odihna, viața fără stres, regenerarea ocazională si schimbarea mediului, este conceptul de baza al companiei Impulser. Din nefericire, omul, in general, si romanul in special, ignora multe boli sau le tratează medicamentos fără sfatul medicului si fără analize prealabile temeinice. In plus, se gândește la beneficiile financiare de azi, chiar daca trebuie sa facă compromisuri uriașe (stres, neodihna, alimentație sănătoasă, etc) si nu are viziunea problemelor din viitor. Magnetoterapia, cel puțin prin aceasta tehnologie Oxford si NASA, ajuta in primul rând la ameliorarea imediata a efectelor si durerilor generate de reumatism, osteoporoza, artrita, artroza, dureri articulații, reglarea circulației sângelui, luxații, fracturi, hematoame, Alzheimer, Parkinson, epilepsie, nevroze, fobii, etc.

De pilda, cineva care suferă de osteoporoza, a încercat diverse tratamente, a folosit cele mai puternice calmante si antiinflamatorii, si-a distrus stomacul si multe dintre organele interne, iar acum folosește tehnologia Impulser, având adevărate beneficii. Se folosește cu succes in ameliorarea si controlarea diabetului, dar si pentru îmbunătățirea funcțiilor sexuale.

Contraindicații

Tehnologia Impulser are un număr limitat de restricții. Printre acestea menționam: perioada de sarcină, epilepsie, stări hemoragice, pacemaker sau alte implanturi electronice (de ex. pompe de insulină), boli tumorale, stări febrile, infecții, probleme cu origini necunoscute, afecțiuni hormonale cu hiperactivitate, myasthenia gravis si pentru persoanele care urmează tratament imunosupresiv. În timpul tratamentului terapeutic, fumatul e interzis.

Produsele de substituție

Impulser este prezent, pentru moment, in numai opt tari europene (Elveția, Slovenia, Germania, Slovacia…), si, deși in toate s-a confruntat cu problema produselor de substituție, in Romania situația este mai grava. Produsele de substituție au apărut in primul an de prezenta in tara noastră, adică cam trei ani mai devreme. De neînțeles din punct de vedere al marketingului sau managementului. In plus, s-au încercat foarte multe campanii de discreditare, in special in mediul online, plecând de la bloguri special create si pana la comentarii pe site-uri de specialitate. Toate aceste aspecte sunt gestionate juridic de compania Impulser, împreuna cu instituțiile statului si casele de avocatura partenere, in baza unei strategii corecte de piață si de respect fata de oameni. Adevăratele probleme sunt legate de bulversarea cetățenilor, distrugerea campaniei de educare si informare a populației cu privire la acest tip de tehnologii si scăderea încrederii in medicina complementara si alternativele oferite de aceasta. De asemenea, firmele care propun aceste produse compromit personalități publice si sacrifica oameni simpli care vor ajunge să plătească milioane de euro prejudicii, doar pentru ca au vrut sa câștige bani de pâine. Nota: Produsele de substituție sunt acele produse care arata precum originalul, uneori cu elemente suplimentare, costă mult mai puțin si induce utilizatorilor o stare de bine artificială care se confundă eronat cu produsele originale. De ce sunt ieftine? Datorita materialelor folosite, lipsa tehnologiei si neinvestirii in cercetare.

Mesajul Impulser

Mergeți si către alte domenii si soluții medicale, îndreptați-vă si către alternative complementare de tratare a bolilor si afecțiunilor, acceptați sprijinul si recomandările oferite de Impulser prin intermediul specialiștilor noștri atât pentru tehnologia oferită de Impulser, cat si alte îndrumări privind adoptarea unui mod de viață sănătos, alimentație sănătoasă. Dumneavoastră trebuind sa fiți primul care are grija de propriul organism! De ce sa ajungeți sa aveți astfel de preocupări decât după ce bolile de care suferiți s-au agravat si medicamentația sau tratamentele clasice nu va mai sunt de ajutor? Urmăriți acțiunile si evenimentele de marketing organizate de Impulser pentru a va informa si a putea obține Tehnologia IMPULSER in condiții avantajoase.
Multa sănătate si sa auzim numai de bine!