Arad

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.

Impresie de lux cu scari de sticla securizata

Impresie de lux cu scari de sticla securizata

Detalii articol

Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1470

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

In zilele noastre, ne putem pierde printre variantele de alegere a unei scari pentru amenajarea unui interior. Una dintre cele mai moderne si neobisnuite tipuri sunt scari de sticla securizata. Pana nu demult scarile din sticla erau folosite doar in hoteluri, cluburi si restuarante scumpe, creand in interior o impresie de lux. In prezent ele sunt disponibile pentru fiecare proprietar de casa sau om de afaceri.

Scarile de sticla securizata realizate de Securit SA pot transforma, in cel mai direct sens al cuvantului, spatiul inconjurator al ambientului in care acestea sunt instalate. Razele solare reflectate si refractate de constructiile din sticla umple camera cu o lumina naturala, facand-o mai spatioasa si mai luminoasa. Cu toate ca sticla este socotita fragila, tehnologiile moderne au permis sa doteze acest material cu calitati cum ar fi durabilitatea si securitatea, pentru a crea niste constructii foarte robuste si fiabile. Sticla moderna securizata, care este utilizata pentru producerea scarilor, este in putere sa opreasca chiar un glonte, sa reziste la incedii si unde de soc.

Caracteristecele practice a scarilor de sticla securizata


Prin utilizarea diferitor tipuri de materiale, precum si prin combinarea frumoasa si unica a sticlei cu diferite metale, lemn, plastic se pot crea in realitate opere de arta ce vor iimpodobi orice interiormodern. Aceste modele de scari pot fi numite pe buna dreptate o tendinta de design interior contemporan. Ele tot mai des decoreaza casele private, apartamentele, institutiile publice si se datoreaza aceasta:

  • Vitezei mari de instalare – datorita suportului din metal este posibila montarea operativa a acestor constructii.
  • Caracterului practic – constructiile de scari realizate din sticla sunt usor de intretinut, pentru ingrijirea lor pot fi folosite cele mai simple mijloace folosite la curatarea geamurilor.
  • Securitatii – pentru realizarea scarilor este folosita durabilul triplex, care este in putere sa reziste la obiectele ce cad de la o inaltime de 2-3 metri si cantaresc zeci de kilograme.
  • Usor remontabile – fiecare element al scarii de sticla, deteriorat in timpul exploatarii poate fi usor demontat si inlocuit.
  • Capacitatii de a schimba spatiul vizual – fiind transparente ele extind vizual spatiul si nu impedica la patrunderea luminii naturale.

De asemenea, scarile de sticla tolereaza schimbarile de temperatura si modificarile la nivel de umiditate, sunt capabile sa mentina foarte multi ani aspectul original.

Calitate si garantie pentru produsele companiei SECURIT SA


Compania Securit SA ofera clientilor proiectarea si implementarea in viata, chiar a celor mai complexe si originale proiecte. Personalul nostru de inalta calificare au cunostintele si experienta necesara, care permite de a crea cele mai frumoase, fiabile si durabile scari de sticla securizata. Lucram doar cu materiale de inalta calitate, care elimina aparitia defectelor in procesul de folosire a scarilor. In plus oferim garantie de calitate si chiar daca in cursul exploatarii, apar probleme, personalul nostru rapid si eficient vor elimina toate defectele pentru a intoarce scara la vechea functionalitate.

Ne puteti trimite un mesaj direct pe site-ul companiei sau ne apelati pe unul din numerele de telefoane al departamentului comercial 0751101141 sau 0751075269.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389