Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Importanta prevenitiei in bolile oncologice

Importanta prevenitiei in bolile oncologice

Detalii

Categorie
Boli / afectiuni
Modificat
acum 4 luni si 2 saptamani
Apartine de
Secom
Vizualizari
893

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Importanta prevenitiei in bolile oncologice


La Secom Healthcare, suntem preocupati atat sa aducem in Romania cele mai bune suplimente alimentare care pot fi asociate eficient tratamentelor oncologice conventionale, cat si sa oferim informatie atent selectata despre cancer. Cu cat suntem mai bine informati, intelegem importanta preventiei si a imbunatatirii stilului de viata, cu atat mai mult vom putea reduce riscurile de a dezvolta aceasta boala.

Tien Hsien LIQUID 20 fiole buvabile 20 ml

Formula complexa din plante si ciuperci medicinale rare, cu spectru larg de actiune, ce sustine reglarea functiilor organismului si diviziunea celulara normala:

  • Formula studiata stiintific;
  • Asociere benefica din 12 extracte din plante si ciuperci medicinale: Ginseng-Siberian, Cordyceps, Astragalus, Lemn Dulce, Dioscorea Batatas, Gynostemma Pentaphyllum, Rehmannia Glutinosa, Crin, Curmale Rosii, Oldenlandia Diffusae, Pogostemon Cablin;
  • Fabricat cu respectarea normelor GMP si a standardelor FDA;
  • Procesul de extractie pastreaza toate componentele bioactive ale plantelor;
  • Materia prima nu continue metale grele.
  • Mod de administrare: in primele 2 luni cate 20 ml de 3ori/zi (o fiola la orele 9;15;21) inainte de masa; incepand cu a 3 a luna, daca stadiul bolii s-a imbunatatit, cate 20 ml de 2 ori/zi (o fiola la orele 9;21), inainte de masa. Pentru intretinere se administreaza cate 10 ml de 2 ori/zi (jumatate de fiola la orele 9;21), inainte de masa. A se agita fiola inainte de utilizare si a se tine continutul acesteia cateva minute in cavitatea bucala, apoi se inghite. Pentru absorbtie optima se recomanda evitarea consumului de bauturi si alimente in primele 30 minute de la administrare.

Magazinul Secom Healthcare din Arad
- suplimente, vitamine, nutritie pentru o stare de bine.

Telefon: 0725405652
Bulevardul Revolutiei, nr. 24
Orar: Luni - Vineri: 8:00 - 20:00; Sambata: 09:00 - 14:00

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro