Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Implanturi mamare din silicon

Implanturi mamare din silicon - Olariu Clinics

Detalii

Social links
Categorie
Stil de viata
Modificat
acum 3 luni si 3 saptamani
Vizualizari
464

Voteaza & Distribuie

Prezentare

În lumea chirurgiei estetice, implanturile mamare din silicon reprezintă o opțiune tot mai preferată de femei pentru mărirea sau ridicarea sânilor. Această alegere nu se limitează doar la îmbunătățirea estetică a sânilor, ci joacă un rol crucial și în consolidarea încrederii în sine a pacientelor. Vom explora diferitele tipuri de implanturi mamare din silicon, cu un accent special pe cele de la firmele renumite Motiva și Mentor.

De ce aleg femeile implanturile mamare?


Mulți factori contribuie la decizia unei femei de a opta pentru implanturi mamare. Îmbunătățirea aspectului estetic, corectarea asimetriei, reconstrucția după mastectomie sau pierderea în greutate sunt câteva dintre motivele principale pentru care femeile aleg marirea sanilor cu implant mamar. În plus, multe femei caută această procedură pentru a recăpăta încrederea în sine și pentru a se simți mai confortabil în propriul corp.

Tipuri de implanturi mamare din silicon


Implanturi rotunde vs. anatomice


 • Implanturi rotunde: Aceste implanturi oferă un aspect mai plin și mai rotund, fiind preferate de femeile care doresc un decolteu mai accentuat.
 • Implanturi anatomice (sau "în formă de lacrimă"): Acestea oferă un aspect mai natural și sunt adesea alese de femeile care caută o îmbunătățire subtilă.

Textură și coerență


 • Implanturi cu suprafață netedă: Acestea sunt mai mobile în sân și au o tendință mai mică de a provoca ondulări ale pielii.
 • Implanturi cu suprafață texturată: Ajută la prevenirea rotirii implantului și pot reduce riscul de contractură capsulară.

Implanturi de la Motiva și Mentor


 • Implanturi Motiva: Recunoscute pentru inovația lor, implanturile Motiva sunt proiectate pentru a imita forma și simțirea naturală a sânului. Ele sunt cunoscute pentru siguranța și durabilitatea lor.
 • Implanturi Mentor: Mentor este o altă companie de frunte care produce implanturi mamare de înaltă calitate. Acestea sunt apreciate pentru varietatea lor și pentru siguranța pe termen lung.

Ambele tipuri de implanturi mamare poty fi foilosite de catre doamna dr. Daniela Olariu, chirurg estetician cu vasta experienta.

Avantajele implanturilor mamare


Implanturile mamare oferă numeroase avantaje:

 • Îmbunătățirea aspectului fizic: Unul dintre motivele principale este dorința de a avea sâni mai mari, mai plini sau mai proporționați cu restul corpului. Femeile pot considera că sânii măriți le vor îmbunătăți aspectul în haine, costume de baie și vor contribui la o imagine de sine mai pozitivă.
 • Simetrie îmbunătățită: Asimetria sânilor este o condiție comună, unde un sân este vizibil diferit ca mărime sau formă față de celălalt. Implanturile mamare pot echilibra dimensiunea și forma sânilor, oferind un aspect simetric și armonios.
 • Recuperare post-mastectomie: Femeile care au suferit o mastectomie, adesea ca parte a tratamentului pentru cancerul de sân, pot alege implanturile mamare pentru reconstrucție. Aceasta le ajută să recâștige conturul sânului pierdut și poate avea un impact pozitiv asupra recuperării emoționale după cancer.
 • Recuperarea după schimbări în greutate sau sarcină: Pierderea semnificativă în greutate sau schimbările corpului după sarcină și alăptare pot duce la pierderea volumului sânilor sau la schimbări în forma acestora. Implanturile pot restabili sau îmbunătăți forma și mărimea sânilor după aceste transformări.
 • Încredere în sine și imagine de sine: Aspectul fizic poate avea un impact profund asupra încrederii în sine. Femeile care sunt nemulțumite de aspectul sânilor lor pot simți că implanturile mamare le vor oferi un sentiment mai puternic de confort și acceptare în propriul lor corp, ceea ce le poate îmbunătăți stima de sine și calitatea vieții.
 • Opțiuni personalizate: Progresele în tehnologia implanturilor mamare oferă acum o varietate mai mare de opțiuni, permițând femeilor să aleagă dimensiunea, forma și textura care se potrivesc cel mai bine cu corpul și obiectivele lor estetice.
 • Durabilitate și siguranță: Percepția crescută a siguranței și eficacității implanturilor mamare, sprijinită de cercetările și reglementările din industrie, a făcut ca această opțiune să fie mai accesibilă și acceptabilă pentru multe femei.

Olariu Clinics se distinge în domeniul chirurgiei estetice pentru implanturile mamare, stabilindu-se ca un centru de referință. Sub conducerea expertă a Dr. Daniela Olariu, un chirurg estetician și plastician de renume, cu o experiență vastă și o reputație de invidiat în estetică, clinica asigură servicii de cea mai înaltă calitate.

Recunoscută pentru abordarea sa unică și atenție deosebită acordată fiecărui pacient, Dr. Daniela Olariu combină măiestria tehnică cu o înțelegere aprofundată a aspirațiilor și necesităților individuale. Optând pentru Olariu Clinics în vederea unei proceduri de implant mamar, pacienții se bucură de un amestec de profesionalism, inovație și atenție personalizată, garantând astfel îngrijire excepțională și rezultate impresionante.

Pentru programari si consultatii: olariuclinics.ro, 0744 263 669

Autor

 • 0Partener de afaceri

 • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
 • Arad
 • 0770470210

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro