Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Impachetarea produsului este foarte importanta intr-o afacere

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 9 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1393

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Impachetarea este o parte foarte importanta din procesul de livrare si logistica. Iti protejeaza produsele de lovituri si izbituri si este primul lucru pe care il vede clientul atunci cand ii este livrat la usa. Este prima impresie a brandului tau fata de o persoana si conteaza foarte mult.

Importanta dimensiunii ambalajului

Din cauza faptului ca majoritatea curierilor si optiunilor de livrare sunt incasate bazandu-ne pe dimensiune si greutate, vrei sa faci tot ce poti pentru a-ti pastra ambalajul cat de mic este posibil. Acest lucru te va ajuta nu numai sa economisesti costul de livrare suportat atat de tine cat si de client, ci si sa te asiguri ca, costurile cutiilor nu iti mananca din profit. Depinzand de afacerea pe care o ai si linia de produse ai putea sa iei in considerare folosirea catorva dimensiuni strategice de material de impachetare, cum ar fi cutii mici, medii si mari. Cu toate acestea se ajunge la acel moment in care intotdeauna vrei sa folosesti cel mai mic ambalaj disponibil, in timp ce oferi produselor tale destula protectie pentru a ajunge la clienti nevatamate.

Protejarea produsului tau

Depinzand de produsele pe care le vinzi, s-ar putea sa fie necesar un material protectiv pentru a te asigura ca produsele tale ajung la clienti nevatamate. In aceasta privinta, exista cateva optiuni pe care le poti folosi pentru a umple spatiile goale din pachetele tale si captusire pentru a-ti proteja produsele. Printre acestea putem folosi folii cu bule, spuma, hartie de matase, perne de aer si altele.

Test de protectie a pachetului

Cum stim daca avem nevoie de protectie pentru produsele noastre? Pentru inceput ar trebui sa umpli spatiul gol dintr-o cutie cu un material de umplutura. Vei dori sa te asiguri ca pot sa reziste la abuzurile pe care le poate indura in timpul transportului. Testul standard pentru acest lucru este numit testul de cadere de la 4 picioare distanta. Potrivit unei firme populare de fullfilment, produsele si ambalajele tale ar trebui sa fie capabile sa treaca de acest test de cadere pe o suprafata tare fara sa se sparga. Facand acest test asupra ambalajului tau te asigura ca produsele tale vor fi cpaabil sa reziste impactului tipic din timpul livrarii. Testul de cadere consista in caderea pachetelor tale in 5 diferite unghiuri. In aditie testului de cadere, produsele si ambalajele tale are trebui sa reziste la un minut de agitare maxima fara ca produsul sa fie lovit.

Dinosans vine cu ambalaje din carton de calitate

In cazul in care inca nu colaborezi deja cu cineva pe aceasta parte iti prezint firma Dinosans, pe care o poti gasi la www.dinosans.ro. Cei de la Dinosans produc cutii de carton ondulat, clasice, cu autoformare in orice tiraj si dimensiune. Cei de la Dinosans isi doresc sa ofere produse de calitate ca ambalaje din carton pentru orice tip de produs, de la cadouri, alimente, incaltaminte, pana la cosmetice. Acestia livreaza cutii de carton pe intregul teritoriul Romaniei in 2-3 zile de la data comenzii, iar in cazul in care este vorba de urgenta comenzile se pot onora si mai rapid.

Mai multe decat atat, cei de la Dinosans ne pun la dispozitie un calculator de pret, prin intermediul caruia putem calcula pretul unei cutii de carton direct de pe site, introducand detalii precum lungimea, latimea, inaltimea, dar si tipul de carton.

https://www.dinosans.ro

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro