Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Ignifugare.eu – Garanteaza casei tale siguranta necesara cu detectoare cu senzori de fum

Ignifugare.eu – Garanteaza casei tale siguranta necesara cu detectoare cu senzori de fum

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1248

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Siguranta noastra este foarte importanta si este bine sa facem constant imbunatatiri care sa ne asigure noua si celor dragi acest lucru. Un prim pas pentru imbunatatirea sigurantei casei consta in instalarea unor detectoare cu senzori de fum cu ajutorul carora sa prevenim riscurile asociate cu declansarea unui incendiu. In contextul evenimentelor nefericite petrecute in ultimii ani in Romania, este important de inteles rolul unor astfel de senzori de fum. Fie ca ai nevoie de instalarea acestora in propria casa, fie ca detii un spatiu pentru o afacere proprie, instalarea unor detectoare cu senzori de fum este indispensabila pentru prevenirea incendiilor.

Functiile detectoarelor cu senzori de fum


Pe langa cresterea temperaturii in incaperea afectata de incendiu, prezenta focului este mereu semnalata de aparitia fumului. Si, de cele mai multe ori, daca nu esti in acea incapere in momentul izbucnirii incendiului, acesti indicatori ai prezentei focului nu pot fi descoperiti la timp. Pentru imbunatatirea sigurantei in caz de incendiu sunt fabricate aceste detectoare cu senzori de fum, care au in structura lor o sensibilitate atat la caldura cat si la fum. Astfel, in caz de incendiu ele sunt programate sa actioneze. Imediat cum dispozitivul detecteaza fumul, acesta transmite informatia catre sistemele de alarma sau catre panoul de control al instalatiei anti-incediu, un semnal de alarma. In acest mod, vei fi anuntat despre existenta unui incendiu inca din faza incipienta si vei avea posibilitatea sa recurgi la masurile speciale pentru stingerea la timp a sursei de fum, caldura sau foc.

Pozitionarea corecta a detectorului cu senzori de fum

In momentul in care decizi ca vrei sa instalezi un detector cu senzori de fum, trebuie sa alegi cu mare grija locul in care sa-l amplasezi. In caz contrar, poti risca sa fii alertat constant, chiar si in cazurile in care se dovedeste a fi o alarma falsa. Este bine sa eviti montarea unui detector in apropierea unei surse de fum obisnuite si care nu este specifica aparitiei unui incendiu. De asemenea, nu este indicata nici amplasarea acestuia intr-o zona cu sursa de abur, precum locul de langa hota din bucatarie. Este adevarat faptul ca, in ultimul timp, tehnologia a avansat suficient de mult incat au fost create dispozitive care pot face diferenta dintre fumul provenit de la un posibil incendiu si cel rezultat din alte surse care nu prezinta un pericol. Insa, exista posibilitatea aparitiei unor erori si, pentru a fi sigur de corectitudinea alertei produse de detector, este important sa respectam regulile de pozitionare a acestor detectoare.

Montarea detectorului cu senzori de fum

Pozitionarea unui detector cu senzori de fum poate fi posibila pe suprafata tavanului sau pe pereti. Apoi, urmeaza procesul de montare care este realizat cu usurinta. Dupa ce ai stabilit locul in care vrei sa montezi detectorul, gauresti suprafata respectiva si fixezi dispozitivul cu ajutorul unor suruburi. Este important de stiut faptul ca un detector cu senzori de fum poate functiona fie pe baza de baterii, fie prin intermediul alimentarii la o retea interconectata. Trebuie sa ne asiguram ca in procesul de montare fiecare dispozitiv va fi conectat la respectiva retea.

Apeleaza cu incredere la specialistii website-ului www.ignifugare.eu care te ajuta cu informatii necesare in privinta locului de amplasare a acestor dispozitive si alte aspecte care pot varia in functie de suprafata incaperii in care vrei sa montezi detectorul cu senzori de fum.

Pentru informatii suplimentare, apeleaza numarele de telefon: +40722672774 Sau 0219876 – Tarif normal.

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro