Arad

IgienaServ.ro - Ne-am propus ca avem de curatat cos fum pentru o vitalitatea sanatatii dvs. si buna functionare a sobelor destinate confortului termic din cadrul locuintei dvs.

IgienaServ.ro - Ne-am propus ca avem de curatat cos fum pentru o vitalitatea sanatatii dvs. si buna functionare a sobelor destinate confortului termic din cadrul locuintei dvs.

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 saptamana si 3 zile
Vizualizari
1089

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Substantele rezultate in urma arderii combustibililor folositi pentru incalzire sunt nocivi pentru oameni. Iar daca cosul de fum nu functioneaza corespunzator, atunci exista posibilitatea producerii unor accidente grave cum ar fi intoxicatiile cu monoxid de carbon sau chiar incendiile, ambele fiind fatale pentru oameni. Din acest motiv, serviciul de curatat cos fum este o activitate imperativ necesara de realizat in fiecare an inaintea sezonului rece pentru ca in acest mod se asigura rezistenta acestuia.

Pentru serviciul de curatat cos fum apelati la IGIENA SERV

Curatatul cosurilor fum este o activitate care nu trebuie subestimata, ea trebuind sa fie realizata intr-un mod sistemic. In plus mai este necesar ca aceste activitati sa fie realizate de profesionisti pentru a se evita curatarea incorecta care poate genera defectiuni ale sistemului.

Echipa specializata in procesul de curatare orice cos de fum pentru imbunatirea calitatii vietii

Firma Igiena Serv este numarul unu in domeniul curatatului nu doar a cosurilor de fum, dar si a multor alte utilitati pe care le folosim zi de zi, cum ar fi hotele. Firma este recunoscuta pe plan national datorita muncitorilor calificati care depun tot efortul posibil pentru a realiza servicii calitative si care sa mentina siguranta cosurilor de fum, iar in subsidiar si viata oamenilor.

Avantajele serviciul pentru curatat cos fum disponibil prin IgienaServ.ro

Primul avantaj care se poate identifica la serviciile acestei firme este cel material. Si anume veti puteaconstata ca preturile sunt cele mai avantajoase dintre cele existente pe piata, iar acest lucru va permite sa combinati siguranta cu investirea corecta a banilor.

Insa realizand curatatul cosului fum veti obtine avantaje mult mai benefice cum ar fi:

  • Eliminarea riscului de incendii. Incendiile se intampla foarte des din cauza reziduurilor care se depoziteazape peretii cosuluide fum si care in anumite conditii se aprind si provoaca distrugeri mari.
  • Aer curat si disparitia mirosurilor. Aceleasi substante care se depositeaza pe peretii cosului sunt responsabilesi de mirosurile urate existente, precum si de aerul imbacsit care exista in casa. Prin curatare se elimina si aceste inconveniente.
  • Sanatatea – din cauza nefunctionarii corecte a cosului de fumexista si riscul imbolnavirii pe fondul respirarii aerului care contine multe toxine.

Astfel, veti putea constata ca doar printr-o singura actiune veti evita o multime de neplaceri si probleme care pot aparea daca curatatul cosului de fum este neglijat.

Motivele pentru care un cos de fum se poate infunda

Infundarea cosului de fumeste un proces natural care se realizeaza in urma arderii combustibililor folositi pentru incalzire.insa din cauza utilizarii necorespunzatoare, acest proces poate deveni multmai rapid si poate avea urmari fatale. Astfel, tinand cont deanumite aspecte, veti puteaincetini acest proces. Prin urmare, evitati sa folositi combustibil cu un grad ridicat de umiditate, cum ar fi lemnul sau carbunele tinutti in ploaie sau in alte conditii care provoaca umiditate. De asemenea, in caz de defectiuni ale cosului sau chiar a intregului sistem de incalzire evitati sa folositi improvizatiisi apelati numaidecat specialistii pentru a rezolva calitativ si sigur problemele aparute.

IgienaServ.ro – Profesionalism printr-o echipa competenta
Echipa formata din specialisti ai firmei igienaserv.ro va poate oferi servicii de calitate care sa prelungeasca durata de viata a cosului dumneavoastra si care sa asigure siguranta acestor interventii. In plus, experienta pe care o detin membrii echipei reprezinta un alt criteriu care recomanda firma si care in acelasi timp o face atat de notorie in Romania.

Pentru mai multe informatii, reprezentantii firmei va stau la dispozitie, tot ceea ce trebuie sa faceti este doar sa apelati 0722672774 sau sa accesati site-ul companiei: igienaserv.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389