Arad

IgienaServ.ro - Curatare cosuri de fum - Servicii obligatorii, in conformitate cu legislatia din Romania

IgienaServ.ro - Curatare cosuri de fum – Servicii obligatorii, in conformitate cu legislatia din Romania

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1096

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Serviciile de curatare cosuri de fum sunt obligatorii pentru ca dumneavoastra sa aveti un aer curat in locuinta sau la birou si sa nu va expuneti pericolului unor incendii, in cazul in care echipamentele de incalzire nu sunt curatate deloc sau nu sunt curatate corespunzator. Igiena Serv este compania specializata in servicii de igienizare, care de mai bine de 18 ani ofera servicii de curatare cosuri de fum la nivel profesionist, printre multe alte servicii complementare.Desi poate pare o activitate destul de banala, curatarea cosurilor de fum necesita un ajutor de specialitate, astfel asigurandu-va ca nu va expuneti niciunui fel de risc.

Legislatia Romaniei impune curatarea periodica a cosurilor de fum pentru a se preveni incendiile si pierderile de vieti omenesti cauzate de astfel de catastrofe


Indiferent de sistemul de incalzire pe care il detineti, este necesara curatare regulata a cosurilor de fum deoarce in timpul folosirii instalatiilor de incalzit uleiul, pulberile metalice si praful formeaza depuneri usor inflamabile, care pot provoca incendii. Curatarea cosurilor de fum si a sistemelor de ventilatie este recomandata macar o data pe an, insa verifcarea periodica a acestora poate stabili de cate ori trebuie facuta aceasta curatare.

Echipa Igiena Serv foloseste o metoda mecanica ecologica de curatare a cosurilor de fum, cu un minim deranj pentru locuinta dvs


Angajatii companiei se pot deplasa in orice colt al tarii sunt solicitati si va asigura ca procesul de curatare a cosurilor de fum se va face intr-un timp foarte scurt si cu un deranj redus asupra locuintei. Igiena Serv va ofera servicii de curatare a cosurilor de fum la cele mai bune preturi de pe piata. Puteti apela oricand la serviciile companiei pentru ca angajatii Igiena Serv sunt non stop la dispozitia dumneavoastra si se pot deplasa oriunde v-ati afla in tara.

Infiintata in 1999, Igiena Serv a devenit in scurt timp una dintre cele mai solicitate firme de igienizare, salubrizare si curatenie din Romania. Succesul de care s-a bucurat a dus la cresterea companiei, care in prezent numara peste 200 de angajati, permanent instruiti pentru ca dumneavoastra sa beneficiati de ajutorul unor profesionisti.

Pe langa serviciile de curatare cosuri de fum si tuburi de ventilatie, Igiena Serv va ofera servicii de deratizare, desfundat conducte, alpinism utilitar, curatare hote sau de curatenie generala. De asemenea, daca aveti nevoie de bone de incredere, Igiena Serv a facut selectia pentru dumneavoastra si va ofera cele mai competente persoane.

Astfel, pentru orice serviciu de curatenie, igienizare si salubrizare, apelati la Igiena Serv. Indiferent de localitatea in care va aflati, in orice moment al zilei sau noptii, daca aveti nevoie de unul dintre serviciile Igiena Serv, o echipa de specialisti se va deplasa in localitatea dumneavoastra in cel mai scurt timp. Veti vedea, o sa apelati la serviciile companiei ori de cate ori veti avea nevoie de un ajutor cu adevarat profesionist.

Date de contact
Pentru mai multe detalii despre ofertele de preturi pentru serviciile Igiena Serv apelati numarul de telefon 0722672774, sau trimiteti un mail la adresa office @ igienaserv.ro

Mai multe detalii despre toate serviciile oferite de firma gasiti si pe website-ul: igienaserv.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389