Arad

Hrană pentru pisici sterilizate

Hrană pentru pisici sterilizate

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Web
https://carpathianspetfood.ro
Social links
Pret
29,99 LEI
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 1 luna si 2 zile
Vizualizari
35

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Dacă pisica ta este castrată, sterilizată, sau pur și simplu inactivă, îți recomandăm ca hrana pe care i-o dai să fie una specială. Cumpără o mâncare de calitate, cu un conținut redus de grăsimi și carbohidrați pentru pisica ta sterilizată, deoarece pisicile sterilizate sunt predispuse îngrășării rapide.

Fiind mai sedentare pisicile sterilizate/castrate au o poftă mai mare de mâncare, iar nefâcând moșcare, acestea tind să se îngrașe destul de repede. Hrana pentru pisicile sterilizate trebuie să aibă în compoziția sa fibre, minerale, vitaminele E și C, condroitină, L-Carnitină, glaucozamină și antioxidanți de sodiu. Găsești mâncare pisici sterilizate la Carpathians Pet Food.

Hrana de la Carpathians Pet Food este o mâncare de calitate premium și nu conține coloranți sau conservanți. În compoziția sa se găsesc toate elementele nutritive de care pisica ta sterilizată are nevoie pentru a fi sănătoasă și a se menține în formă maximă o perioadă cât mai lungă de timp.

Comandă mâncare pentru pisici sterilizate de pe site-ul celor de la Carpathians Pet Food sau sunând la numărul de telefon 0790518731.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210