Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Hrană pentru pisici sterilizate

Hrană pentru pisici sterilizate

Detalii Anunturi mancare animale

Telefon
0790518731
Social links
Pret
29,99 LEI
Categorie
Anunturi mancare animale
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
287

Voteaza & Distribuie

Prezentare Anunturi mancare animale

Dacă pisica ta este castrată, sterilizată, sau pur și simplu inactivă, îți recomandăm ca hrana pe care i-o dai să fie una specială. Cumpără o mâncare de calitate, cu un conținut redus de grăsimi și carbohidrați pentru pisica ta sterilizată, deoarece pisicile sterilizate sunt predispuse îngrășării rapide.

Fiind mai sedentare pisicile sterilizate/castrate au o poftă mai mare de mâncare, iar nefâcând moșcare, acestea tind să se îngrașe destul de repede. Hrana pentru pisicile sterilizate trebuie să aibă în compoziția sa fibre, minerale, vitaminele E și C, condroitină, L-Carnitină, glaucozamină și antioxidanți de sodiu. Găsești mâncare pisici sterilizate la Carpathians Pet Food.

Hrana de la Carpathians Pet Food este o mâncare de calitate premium și nu conține coloranți sau conservanți. În compoziția sa se găsesc toate elementele nutritive de care pisica ta sterilizată are nevoie pentru a fi sănătoasă și a se menține în formă maximă o perioadă cât mai lungă de timp.

Comandă mâncare pentru pisici sterilizate de pe site-ul celor de la Carpathians Pet Food sau sunând la numărul de telefon 0790518731.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro