Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Hobby, meserie, reconversie profesionala

Hobby, meserie, reconversie profesionala

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Apartine de
Scoala Eurotraining
Vizualizari
808

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Statistici recente indica faptul ca unul din cinci angajati romani trece prin procesul de reconversie profesionala, urmare a pandemiei de coronavirus.

Ti-ai pierdut vechiul loc de munca? Vrei sa castigi mai mult? Fostul tau job te expune mai nou unor pericole care nu existau inainte? A devenit riscant? Sau pur si simplu simti ca te-ai plafonat in domeniul in care lucrezi, ca ai intrat intr-o rutina si nu mai poti avansa, te plictiseste ce faci si simti ca fiecare zi de lucru e o corvoada? Poate a venit vremea unei reconversii profesionale. Schimbi locul, schimbi norocul, cum se zice.

De exemplu, poti transforma un hobby intr-o meserie, trecand de partea cealalta a scaunului la coafor. Daca ai indemanare, simt artistic si pasiune o vei putea face cu usurinta. Munca va fi o placere si nu vei simti efortul. Nevoia oamenilor de a se simti frumosi nu va inceta iar o persoana aranjata se va bucura de mai mult succes in orice intreprinde. Poate fi si o deconectare de la contextul stresant actual si un serviciu destinat celor care vor sa-si creeze o rutina de ingrijire.

Pe piata muncii, meseriasii sunt tot mai cautati. Au ajuns sa fie platiti de la egal la egal sau chiar mai bine decat cei cu studii superioare si cu ani de experienta. Ziarul Financiar arata recent ca un frizer dintr-un salon mare are un salariu de peste 3500 lei/net plus tips-uri, cam cat castiga un grefier care are si o facultate in domeniul legal. Dupa Bucuresti, cel mai bine sunt retribuiti frizerii/coaforii la Timisoara, unde pornesc de la un salariu de 2500 lei/net (cat cel al unui medic rezident), iar pe un vas de croaziera poti castiga de la 900 la 3500 euro/luna plus tips-uri.

Aceeasi tendinta se manifesta si in Uniunea Europeana, unde salariul unui lucrator la salubritate este comparabil cu al celor cu studii superioare. Site-ul de recrutari E-jobs arata anul trecut ca hairstylistii sunt retribuiti la fel de bine ca inginerii.

Ca sa ajungi acolo, poti sa urmezi un curs de coafor. Poti incepe la Scoala de Meserii EUROTRAINING cu sucursale in Arad, Timisoara, Oradea, Satu Mare si Baia Mare. Aici sunt organizate cursuri de calificare in peste 50 de meserii si te poti inscrie online. Pentru coafor vei urma un curs de 20 de saptamani, iar taxa o poti plati si in rate lunare. Poti opta pentru cursuri online, partea teoretica fiind o treime din curs, restul fiind reprezentat de partea practica. Pentru cea din urma nu exista optiune online, fiind organizata in spatii special destinate. Scoala iti poate oferi asistenta in gasirea unui loc de munca (inclusive pe site-ul Eurotraining sunt afisate locuri de munca disponibile) prin colaborarea cu agenti economici.

Poti incepe apoi sa lucrezi intr-un salon obisnuit. Dupa practica si cursuri de specializare ai sansa de a deveni hairstylist, cu propriul business sau cu un venit suplimentar. Iti poti adauga cateva sute de euro la salariu daca alegi sa pleci in strainatate, pentru ca diplomele Scolii de meserii EUROTRAINING sunt recunoscute si certificate la nivel national si european. Poti incerca si poti reusi, e sansa ta!

Pe langa cursul de coafor, sucursalele Scolii Eurotraining din Timisoara, Arad, Oradea, Satu Mare si Baia Mare, va ofera peste 40 de cursuri de calificare sau specializare, cum ar fi: curs electrian, curs instalator, curs contabil, curs inspector resurse umane, curs bucatar, curs cofetar sau curs brutar-patiser, curs barman, curs ospatar, curs administrator de condominii, curs lucrator in comert, etc. În funcție de orașul în care locuiți, vă puteți adresa unei sucursale a Școlii Eurotraining, intrând pe scoalaeurotraining.ro, secțiunea Contact.