Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Help25.... in Tara lui Andrei

Help25.... in Tara lui Andrei

Detalii stire

Categorie
Stiri social
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
1702

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Unul dintre obiectivele echipei Campaniei Help25 vizeaza implementarea unui program de preventie si educatie a femeilor din Regiunea de Vest cu privire la riscurile cancerului la san. Din pacate, un numar din ce in ce mai mare de femei, cu varste din ce in ce mai tinere, depisteaza ca sunt bolnave de cancer la san intr-un stadiu avansat, fapt care face ca vindecarea lor sa fie mai dificila, mai costisitoare si cu un impact negativ crescut asupra starii de sanatate generale.

Deoarece ne dorim sa venim in intampinarea acestor tinere si sa cream o retea de solidaritate cu femeile ce au fost diagnosticate cu cancer la san si sa implementam acest program de educatie medicala atat in mediul urban (companii, firme care au angajate multe femei etc.), cat si mediul rural, unde accesul la informatie este uneori limitat, echipa Help25 s-a inscris, cu acest proiect, in competitia de proiecte “Tara lui Andrei”, sperand sa obtina o finantare de 11400 de euro din partea OMV Petrom. Persoanele care doresc sa sprijine campania noastra o pot face printr-un vot pe site. Doua minute oferite pentru a vota ne pot aduce aceasta finantare, care se ofera in functie de numarul de voturi primite de fiecare proiect.

Pentru un impact sporit, a fost creat si primul videoclip al Campaniei Help25, clip care poate fi vizualizat atat pe site-ul campaniei, cat si pe Youtube si pe pagina de Facebook a campaniei. Este vorba despre un videoclip care s-a “nascut” destul de greu, data fiind reticenta multor modele, mai mult sau mai putin cunoscute, de a se implica in filmarea lui, motivele fiind printre cele mai variate si mai.... socante: teama de a nu se imbolnavi de cancer la san dupa filmari, teama de a nu se face de ras in societate (!!!), de a nu-si speria familia sau de a nu mai primi comenzi de la alte firme in urma acestor filmari. Pana la urma, datorita deschiderii modelului Alina Florescu si sprijinului oferit de Alex Hreniuc, videoclipul a fost realizat si, speram, ne va sprijini in campania de atragere de fonduri.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro