Arad

Hansel si Gretel

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 5 ani si 2 luni
Apartine de
Teatrul de Marionete
Vizualizari
2114

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 5 februarie 201411:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Duminica 26.01.2014 - ora 11.00 - "Hansel si Gretel"
Regia: Francisca Simionescu, Scenografia: Zoe Eisele Szucs, Distributia: Carmen Marginean, Adina Doba, Lenuta Dorobantu, Loredana Alexandrescu, Cristian Bordas.

„Hansel şi Gretel” – unul dintre cele mai longevive spectacole de animaţie de la Arad O nouă reprezentaţie a spectacolului „Hansel şi Gretel”, în regia Franciscăi Simionescu va avea loc duminică, 5 februarie de la orele 11 la Teatrul de Marionete Arad. O poveste clasică pusă în scenă într-o perioadă fastă a teatrului de animaţie din Arad.
Aşa cum am mai spus, „Hansel şi Gretel” este unul dintre spectacolele care au rezistat zeci de ani în repertoriul Teatrului de Marionete Arad, încântând generaţii de copii şi bunici. Scenografia este semnată de Zoe Eisele Szucs. Din distribuţie fac parte actorii Carmen Marginean, Adina Doba, Izabela Moş, Loredana Alexandrescu şi Cristian Bordaş. Păpuşile au fost realizate în atelierul Teatrului de Marionete Arad.
Vă reamintim, de asemenea, că Teatrul de Marionete Arad a intrat în componenţa Teatrului Clasic Ioan Slavici. Astfel, instituţia teatrală arădeană este formată în prezent din Trupa Ioan Slavici şi Trupa Marionete. Reprezentaţiile pentru copii au loc în continuare la sediul din strada Episcopiei nr. 15, iar noua conducere promite celor mici în curând producţii noi. Biletele pentru spectacolul „Hansel şi Gretel” se găsesc la casa de bilete a din strada Episcopiei nr. 15, preţul unui bilet fiind de 6 lei.