Arad

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.

Hansel si Gretel

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Apartine de
Teatrul de Marionete
Vizualizari
3044

Reprezentari

DataOraLocatie
Miercuri 5 februarie 201411:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

"Hansel si Gretel"
Regia: Francisca Simionescu, Scenografia: Zoe Eisele Szucs, Distributia: Carmen Marginean, Adina Doba, Lenuta Dorobantu, Loredana Alexandrescu, Cristian Bordas.

„Hansel şi Gretel” – unul dintre cele mai longevive spectacole de animaţie de la Arad O nouă reprezentaţie a spectacolului „Hansel şi Gretel”, în regia Franciscăi Simionescu va avea loc duminică, 5 februarie de la orele 11 la Teatrul de Marionete Arad. O poveste clasică pusă în scenă într-o perioadă fastă a teatrului de animaţie din Arad.
Aşa cum am mai spus, „Hansel şi Gretel” este unul dintre spectacolele care au rezistat zeci de ani în repertoriul Teatrului de Marionete Arad, încântând generaţii de copii şi bunici. Scenografia este semnată de Zoe Eisele Szucs. Din distribuţie fac parte actorii Carmen Marginean, Adina Doba, Izabela Moş, Loredana Alexandrescu şi Cristian Bordaş. Păpuşile au fost realizate în atelierul Teatrului de Marionete Arad.

Vă reamintim, de asemenea, că Teatrul de Marionete Arad a intrat în componenţa Teatrului Clasic Ioan Slavici. Astfel, instituţia teatrală arădeană este formată în prezent din Trupa Ioan Slavici şi Trupa Marionete.

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro