Arad

Gradina - sanctuarul tau de relaxare

Gradina - sanctuarul tau de relaxare

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 4 luni
Vizualizari
1955

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu totii ne dorim ca in momentul in care ajungem acasa de la serviciu sa avem un refugiu in care sa ne relaxam si sa uitam de probleme. Stresul ne macina zi de zi si avem nevoie de un astfel de loc. Din fericire pentru cei ce locuiesc la casa si au o portiune de curte sau de gradina, exista posibilitatea amenajarii unui astfel de spatiu de relaxare.

Designul gradinii de pe langa casa va trebui sa fie in ton cu aleile din curte si cu constructia propriu-zisa. Din acest motiv, daca pentru casa si curte ai ales un stil simplu si practic, minimalist, pentru gradina va trebui sa concepi amenajarea in acelasi stil, pentru a nu crea o nota discordanta. De cele mai multe ori se observa ca prea multe decoratiuni nu doar ca nu sunt necesare, ci aglomereaza efectiv inutil spatiul. Pentru un peisaj cat mai natural aglomerarile trebuie evitate. Poti concepe alei simple care sa incadreze sau sa serpuiasca prin gradina si curte, printre florile, plantele, arborii si arbustii decorativi; pentru acestea din urma va trebui sa ai in vedere si cateva sisteme de irigat care sa le asigure supravietuirea.

Orice elemente ai plasa in gradina, toate trebuie sa se incadreze in acelasi stil cu al casei si curtii. In cazul in care vrei sa ai un veritabil colt de natura pentru relaxare cand te intorci de la serviciu, va trebui sa alegi pentru curte si gradina plante, flori, arbori si arbusti ornamentali, aleile le vei amenaja cu pavaj sau beton, dar in acelasi stil rustic, iar mobilierul, bancile, scaunele sau mesele din foisor sau alte colturi de relaxare vor trebui sa pastreze aceeasi nota.

Decorul total poti sa il completezi mai apoi cu un gard imbracat in verdeata, cu dublu rol: va oferi protectie impotriva privitorilor nedoriti si se va completa cu atmosfera naturala a intregului spatiu. Pentru serile petrecute in curte sau gradina alaturi de familie si prieteni mai poti plasa din loc in loc surse de lumina, fie lampi solare fie lampadare ori felinare, pentru a crea un decor cat mai placut. Poteci serpuite sau drepte incadrate de plante ornamentale si bancute vor completa peisajul, iar locurile special amenajate pentru alte activitati cum ar fi foisorul sau locul de joaca pentru copii se vor incadra perfect. In acest fel curtea si gradina casei vor deveni exact ceea ce iti doresti: sanctuarul, refugiul personal in care iti vei gasi relaxarea dupa zile extenuante, chiar la tine acasa.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • eAdvertising este o agenție de marketing online cu focus pe SEO, care dezvoltă campanii la scara largă cu un scop clar: să genereze rezultate de top business-urilor din online, în primele poziții din Google.
  • 0743243306

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/