Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Glens of Antrim & Giant Causeway Coast Walking Holidays

Glens of Antrim & Giant Causeway Coast Walking Holidays

Detalii

Social links
Categorie
Stiri Turism
Modificat
acum 1 an si 5 luni
Vizualizari
1231

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Glens of Antrim & Giant Causeway Coast Walking Holidays - este un tur oferit de Walking Holiday Ireland - Trekking Tours Ireland Această fabuloasa excursie de mers pe jos în Irlanda de Nord (include transferuri de bagaje) urmează un traseu de mers de plimbare de-a lungul Căii Moyle din Glens of Antrim și de la coasta dramatică Giant Causeway - Cushendall via Ballycastle la Portstewart. Un traseu amplu, dar deloc dificil chiar si pentru cei care sunt la primul astfel de tur.

Irlanda promite sa va bucure cu locuri de poveste, incarcate de istorie si legende. In bonus este aerul curat de munte si posibilitatea de a socializa, daca sunteti parte dintr-un grup mai mare pregatit sa exploreze plaiurile Irlandeze.

Drumețiile vă vor duce pe Glens, prin păduri, plaje albe nisipoase, precum și golfuri stâncoase, stânci înalte, stațiuni de pe litoral ciudate și mici sate de pescuit. Vizitați Patrimoniului Mondial și rezervația naturală națională a Causeway-ului, ruinele caselor Dunluce, Dunseverick și Kinbane și dacă îndrăznești, traversezi si podul de cablu Carrick-a-Rede.

Iata cateva dintre pachetele de Walking Holidays dintre care poti alege daca vrei sa explorezi Irlanda:
  • Causeway Coast
  • Wicklow Way Walking Holiday
  • Dingle Peninsula
  • Beara Peninsula
  • Kerry Way

Daca esti curios de dificultatea traseelor, atunci trebuie sa stii ca plimbările noastre variază de la ușor la moderat provocatoare. Majoritatea plimbărilor noastre sunt de-a lungul căilor marcare, distanțele variază de la 8 la 20 km.

Te-am convins sa incerci un traseu de trekking in Irlanda? Atunci foloseste numarul de telefon +353879573856 sau adresa de email info @walkingholidayireland.com pentru o programare ori, in cazul in care ai intrebari suplimentare, sa obtii clarificari.

Filtre

Destinatii: Irlanda
Oferte: Circuite turistice cu ghid

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro