Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Ghidul al principalelor tipuri de mese pe care le găsești în magazine

Ghidul al principalelor tipuri de mese pe care le găsești în magazine

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Apartine de
EM Inbound
Vizualizari
395

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Atunci când îți decorezi locuința, o atenție deosebită trebuie să îl acorzi meselor. Cele de dimensiuni mai mici le vei folosi pentru a așeza băuturi, lămpi sau cărți, iar cele mai mari le vei folosi pentru a lua masa atunci când vei invita la tine familia sau prietenii. Când vei începe să cauți masa de care ai nevoie, este foarte posibil să fi luat prin surprindere de multitudinea de opțiuni. Așa că îți vom spune tot ce trebuie să știi înainte de a achiziționa o masă.

Mesele folosite pentru décor
Acest tip de mese sunt de dimensiuni mici și sunt așezate lângă alte obiecte de mobilier, de obicei scaune, fotolii sau canapele. Sunt utilizate pentru a așeza diferite lucruri precum o cană cu ceai, un pahar cu apă, cărți sau lămpi. Înainte de a achiziționa astfel de masa este bine să tegândești ce vei pune pe ea. În funcție de răspunsul la această întrebare vei știi care este dimensiunea potrivită. Gândește-te de asemenea lângă ce obiect de mobilier o vei așeza pentru a determina înălțimea mesei. Vei vedea că mesele pentru décor pot avea un design mai îndrăzneț. Nu trebuie să îți fie frică să alegi o masă cu un design mai deosebit, deoarece fiind de dimensiuni mici, o poți muta cu ușutință într-o altă cameră. Mai mult decât atât, o masa cu un design mai îndrăzneț poate fi accesoriul perfect pentru o cameră decorată într-un stil clasic.

Măsuța de cafea
Nelipsită din nicio sufragerie este masa de cafea, desi nu este folosită doar pentru a servi cafeaua, ci și pentru a așeza obiecte de décor, cărți sau flori. Acest tip de masă stă întotdeauna în fața canapelei, în mijlocul sufrageriei. Indiferent de modul în care ai decorat sufrageria, vei găsi în magazine o mulțime de tipuri de măsuțe de cafea. Când cumperi o masa de cafea trebuie să ții cont și de dimensiunea canapelei, astfel încât masa de cafea să fie proporțională cu aceasta. Gândește-te dacă dorești să o folosești și ca spațiu de depozitare sau nu, deoarece sunt mese care oferă de dedesubt un spțiu perfect de depozitare.

Biroul
Desi înainte de perioada pandemiei nu multă lume avea o masă tip birou acasă, de când tot mai multe companii au sfătuit angajații să lucreze de acasă, masa tip birou a devenit tot mai căutată. Vei găsi atât în magazinele fizice, cât și în cele online tot mai multe tipuri de astfel de piese de mobilier. Înainte de a adăuga în coș o astfel de masă, gândește-te cât de mult o vei folosi, precum și de cât spațiu ai nevoie. Dacă îți trebuie doar pentru a așeza laptopul, poți alege una de dimensiuni mai mici.

Masa de sufragerie
Dacă spațiul îți permite și dacă îți place să ai invitați des, va trebui să achiziționezi și o masa de sufragerie. Acest tip de masa vine în diferite forme (rotunda, ovală, pătrată sau dreptunghiulară), dar și în diferite mărimi, în funcție de căte persoane se vor așeza. Desigur că vei găsi o mare varietate de mese de sufragerie și din punctul de vedere al designului. De obicei o masă de sufragerie reprezintă o investiție destul de serioasă, așa că înainte de a cumpăra una, trebuie să te gândești la câteva aspecte. În primul rând, câți oameni vor sta la masă? Va sta doar familia sau plănuiești să ai invitați destul de des? Dacă ai copii, trebuie să te gândeșt obligatoriu la durabilitate și la funcționalitate. O masă care se curăță cât mai ușor este alegerea potrivită.

Tine cont și de ajutorul pe care ți-l poate oferi un designer interior Timisoara. Acesta ține cont de toate ideile tale, poate crea un spațiu unitar, făcând ca toate piesele de mobilier să se armonizeze unele cu altele, iți poate recomanda produse de calitate, locuri de unde să le cumperi și nu în ultimul timp te poate ajuta sa economisesti timp și bani pentru ca tu sa obții o locuință perfect amenajată.

Sursa foto: evo-concept.eu

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/