Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Gazduire VPS Windows: cateva aspecte importante

Gazduire VPS Windows: cateva aspecte importante

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 2 ani si 11 luni
Vizualizari
517

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Pentru cei care nu stiu, VPS inseamna Server Virtual Privat. In cazul unui VPS, utilizatorii obtin resurse dedicate si performante asemanatoare ca in cazul unui server dedicat.

Pe piata gazduirii web exista in principal doua sisteme de operare: Linux sub forma mai multor distributii (open source) si Windows (dezvoltat de Microsoft). Daca un utilizator alege sistemul de operare Windows pentru VPS-ul sau atunci aceasta este considerata gazduire VPS Windows. Un VPS Windows permite gazduirea de aplicatii Windows precum ASP, ASP.NET, .NET Core, precum si baze de date Microsoft SQL si Access.

  • Windows Server este dezvoltat de Microsoft, cea mai mare companie de software din lume
  • In cazul gazduirii Windows VPS, furnizorii de gazduire ofera o adresa IP dedicata clientilor lor
  • Utilizatorii isi pot administra serverele din panoul de control
  • Utilizatorii isi pot reporni serverele dupa cum este necesar
  • Gazduirea VPS Windows ofera suport pentru tehnologi precum ASP, ASP.NET, .NET Core, Microsoft SQL, baze de date Access, etc.
  • Un VPS Windows este ideal pentru website-uri cu trafic ridicat. (Gazduirea de tip shared sau partajata este o optiune ieftina dar care nu poate suporta trafic intens.)


Inainte de a achizitiona un pachet de gazduire VPS Windows, verificati:


Asigurarea unui backup


Pentru siguranta datelor dvs. trebuie sa decideti ce fel de backup doriti. Exista multi furnizori de gazduire VPS Windows pe piata fiecare avand propriile politici de backup. De exemplu, cu hostx.ro datele dvs. sunt in siguranta datorita copierii lor frecvente pe un storage specializat.

Administrarea serverului


Pentru serverele VPS cu administrare inclusa furnizorul dvs. de gazduire este responsabil pentru orice fel de problema tehnica - pe scurt nu trebuie sa va bateti capul cu gestionarea serverului si va puteti concentra pe gestionarea afacerii dvs. Deci, este important sa va asigurati ca beneficiati de gazduire VPS Windows cu administrare inclusa.

Pentru serverele cu administrare standard inclusa, beneficiati de control panel-ul SolidCP pentru managementul serverului dvs. SolidCP este unul dintre cele mai mai populare control panel-uri pentru servere Windows destinat administrarii website-urilor si serverelor. SolidCP permite publicarea website-urilor, administrarea fisierelor, crearea si administrarea de baze de date MySQL /SQL Server, conturi de email si FTP.

La HostX, pachetele de gazduire VPS Windows cu administrare inclusa beneficiaza de administrare standard pentru securitate, update-uri si monitorizarea serverului dvs. (in functie de tipul de abonament ales). Infrastructura VPS scalabila permite afacerii dvs. sa creasca rapid. Upgrade-ul de resurse, conectivitate, adaugarea de IP-uri, pot fi realizate simplu, cu doar cateva click-uri.

Suport tehnic


Alegeti un furnizor de gazduire VPS care ofera asistenta 24/7 prin telefon sau helpdesk, cu personal tehnic experimentat. Daca calitatea suportului oferit de furnizorul dvs. de gazduire este buna atunci nu veti avea multe batai de cap.

Securitate


Securitatea serverului dvs. este foarte importanta. Trebuie sa va asigurati ca serverul dvs. este complet securizat pentru a evita probleme de securitate mai tarziu, probleme care se pot dovedi foarte costisitoare pentru afacerea dvs. Serverele virtuale Windows sunt o solutie alternativa la serverele dedicate, furnizand un nivel apropiat de functionalitate si resurse. De cele mai multe ori ruleaza pe platforma de virtualizare Hyper-V, o tehnologie dezvoltata de Microsoft care asigura virtualizare hardware si un nivel ridicat de izolare intre serverele virtuale.

Gazduire VPS Windows: De ce merita investitia?


Windows Server este un sistem de operare preferat de multi utilizatori iar gazduirea VPS Windows a a castigat popularitate datorita acestui sistem de operare. Majoritatea intreprinderilor mici si mijlocii prefera sa utilizeze gazduirea web VPS pentru a-si gazdui site-urile web construite cu tehnologii Microsoft deoarece acesta ofera un mediu de tip server dedicat care asigura eficienta maxima. Functiile de top si backup-urile gestionate au sporit popularitatea acestei platforme de gazduire.

Fiabilitatea este cel mai important factor atunci cand vine vorba de orice platforma de gazduire web. Pentru a obtine beneficii complete de pe urma unui abonament de gazduire VPS Windows este esential sa va gazduiti site-ul la o companie cu reputatie buna din domeniul gazduirii web. Un serviciu de gazduire VPS administrata include monitorizarea serverului in timp real pentru zeci de parametri pentru a asigura un nivel maxim de performante in permanenta.

Un VPS ofera multe caracteristici care ajuta la reducerea costurilor totale implicate de gazduirea web. Platforma de gazduire VPS este utila pentru dezvoltatorii web deoarece acestia isi pot crea propriul mediu personalizat pentru rularea aplicatiilor. Cand serverul este partitionat in servere virtuale, fiecare VPS poate avea un sistem de operare diferit. In plus, compania de gazduire web se va ingriji de platformae hardware. Mai mult decat atat, un VPS are o portabilitate ridicata - pe scurt este un fisier urias care poate fi copiat/transferat in orice alta retea. Acest lucru simplifica procesul de backup si recuperare a datelor.

Caracteristicile eficiente oferite de platforma de gazduire VPS in combinatie cu sistemul de operare Windows extrem de eficient ofera o platforma de gazduire profitabila, care asigura ca aplicatiile si/sau website-ul dvs. web este mereu activ, chiar si in perioadele de trafic ridicat.

Concluzie

Datorita interfetei bazate pe Windows configurarea unui server privat virtual poate fi mai simpla decat va asteptati. Serverele pe platforma Windows sunt foarte stabile si sunt utilizate frecvent pentru aplicatii de contabilitate, ERP sau CRM. Sunt foarte scalabile si cel putin la fel de sigure ca cele pe plaforma Linux.

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro