Arad

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.

Gasca Zurli

Detalii eveniment

Telefon
0735398249
Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Vizualizari
2974

Reprezentari

DataOraLocatie
Marti 5 iunie 201819:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

Pe 5 Iunie, de la ora 19:00, copiii din Arad și nu numai, sunt așteptați la un super show, Gașca Zurli, dedicat Zilei Copilului!

Fix în luna în care sărbătorim cel mai mult copilăria, cea mai iubită pentru copii, vine în Vestul țării cu cel mai mare, vesel, dinamic și animat show dedicat copiilor, care va transforma educația formală într-un spectacol magic al imaginației.

În cadrul evenimentului cei mici vor avea ocazia de a cunoaște în realitate personajele lor preferate, de a cânta și a dansa împreună cu ei.

#Prețul_biletelor

#CATEGORIA_3 / preț 40 lei / rândurile laterale scenei

#CATEGORIA_2 / preț: 80 lei / rândurile de la 7 la 22

#CATEGORIA_VIP / preț: 200 lei / rândurile de la 1 la 6 / ( posesorii biletelor din categoria VIP vor beneficia de acces în primele sase rânduri + un produs surpriză marca Zurli.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE:
* Un bilet este valabil pentru o singură persoană. Toți participanții, adulți și copii, la spectacol trebuie să cumpere bilet.
* Accesul minorilor (0-18 ani) în cadrul evenimentului se va face doar însoțiți de minimum un adult (părinte/tutore legal).

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/