Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

Garantarea unor rezultate incredibile prin vopsea lavabila pentru interior de la ColorMagic.ro

Garantarea unor rezultate incredibile prin vopsea lavabila pentru interior de la ColorMagic.ro

Detalii articol

Categorie
Articole amenajare si decoratiuni
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1231

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Zugravirea peretilor este un proces important. Din acest motiv, de fiecare data cand doriti sa alegeti produsele pentru a schimba aspectul anumitor incaperi trebuie sa va informati cu rigurozitate despre fiecare optiune pe care o aveti pentru a realiza acest lucru. Produsele de vopsea lavabila pentru interiorsunt o optiune foarte avntajoasa pentru zugravire decalitata si eficienta atat pentru pereti cat si pentru dvs. Utilizand vopsea lavabila pentru interior veti asigura peretilor o suprafata neteda in culori intense. In plus, peretii peste care este aplicata vopseaua lavabila pentru interior pot fi spalati in orice moment, iar acest lucru va faciliteaza si activitatile de ingrijire a casei sau locuintei.

Vopsea lavabila pentru interior – Produse inovatoare de la ColorMagic.ro

Color Magic este un distribuitor renumit si autorizat de produse fabricate de cei mai importanti producatori din domeniul materialelor de intretinere a peretilor de interior, precum fabricantii: Sikkens sau Levis. Datorita caracteristicilor pe care le detin, produsele de vopsea lavabila pentru interior ofera protectie acestora si, in plus, permit peretilor sa respire, astfel incat straturile de tencuiala si cele utilizate pentru zugravire sa se conserve intr-o stare perfecta. In plus, fata de alte metode clasice de finisare, precum tapetul, vopseaua lavabila nu necesita alte cheltuieli suplimentare pentru reconditionarea peretilor atunci cand aceste straturi se deterioreaza din varii motive. Din aceasta perspectiva, vopseaua lavabila pentru interior reprezinta o investitie pe termen lung, excluzand total necesitatea unor alte cheltuieli.

Produse de renume in exclusivitate in Romania

Produsele fabricate de companiile Sikkens sau Levis distribuite in Romania de catre Color Magic reprezinta echivalentul calitatii certificate de numeroasele recenzii bune asupra acestor produse. Produsele Sikkens au o aceeasi calitate inalta pe masura renumelui de care se bucura acest producator. Produsele de vopsea lavabila pentru interior realizata sub egida Sikkens sau Levis pot fi utilizate in orice incapere, indiferent de stratul de baza, fie ca vorbim despre beton, tencuiala, caramida sau rigips.

ColorMagic.ro – Descopera calitatea culorilor magice

Produsele comercializate de Color Magic sunt produse de foarte buna calitate si care se remarca prin faptul ca detin o putere de acoperire mare si, in plus, asigura o atmosfera distinsa si viu colorata.

Sikkens Alphacryl Plafond este un exemplu de vopsea lavabila care se poate aplica pe orice suprafata de interior. Acest tip de vopsea detine o putere rapida de uscare ceea ce permite aplicarea unui al doilea strat intr-un timp foarte scurt.

Sikkens Alpha Metallic Wall Paint este o vopsea pe baza de apa care se poate utiliza pentru acoperirea peretilor interiori si care detine o capacitate de acoperire foarte ridicata, iar timpul de uscare este de doar 4 ore.

Sikkens Alphatex Primer SF White este o vopsea lavabila pentru interior care face parte din categoria grundurilor. Rolul acestui grund este de a oferi protectie, intarind suprafetele. In acelasi timp, acest tip de grund elimina orice pata de pe pereti, inclusiv petele de nicotina.

Pentru a beneficia de toate avantajele pe care le ofera vopselurile lavabile pentru interior, accesati magazinul online sau apelati la numarul de telefon: 0742336280

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389