Arad

Gala Cantarad

Gala Cantarad - ediția II

Detalii spectacol

Telefon
0754960050
Social links
Categorie
Spectacole
Modificat
acum 1 luna si 2 saptamani
Vizualizari
342

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 20 iulie 201918:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare spectacol

Asociația Culturală „Cantarad” Arad prin proiectul cultural „Aradul cântă” finanțat de Primăria Municipiului Arad prin Centrul Municipal de Cultură, invită pe toți iubitorii de frumos, de muzică în general și de muzică corală în special la cea de-a doua ediție a Galei Cantarad.

Fiind al doilea eveniment coral și cultural al acestui proiect, Asociația noastră s-a gândit la o surpriză. Pe scena Filarmonicii de Stat din Arad din cadrul Palatului Cultural va urca ca invitat special Corul Canticum dirijat de Răzvan Rădos. Acest concert vine ca finalitate a unui workshop aflat tot la a doua ediție, de dirijat și interpretare corală, o adevărată Școală de cânt, ce se va desfășura în perioada 15-21.07.2019 în Arad și va fi susținut de dirijorul Răzvan Rădos, dirijorul Corului de Copii Radio și a Corului Canticum din București. Intrarea este liberă și vă așteptăm pe toți cu drag.

Co-organizatori ai evenimentului sunt Centrul Municipal de Cultură Arad, Arhiepiscopia Aradului și Colegiul Național „Preparandia Dimitrie Țichindeal” Arad.

Filtre spectacol

Tip spectacol: Concert