Arad

Future Trip plănuiește lansarea a 1000 de NFT-uri menite să revoluționeze industria organizării de evenimente

Future Trip plănuiește lansarea a 1000 de NFT-uri menite să revoluționeze industria organizării de evenimente

Detalii articol

Social links
Categorie
Articole divertisment
Modificat
acum 3 saptamani si 2 zile
Vizualizari
89

Voteaza & Distribuie

Prezentare articol

Future Trip este un brand nou de evenimente, care dorește crearea unor evenimente muzicale speciale care să le ofere participanților experiențe de neuitat. Acesta dorește ca prin utilizarea tehnologiei de ultimă generației și a celei mai performante aparaturi să le ofere participanților de la evenimentele sale, momente unice pe care aceștia să își dorească să le împărtășească și cu ceilalți și care să le treazescă dorința de reîntoarcere.

Future Trip folosește tehnologia blockchain pentru a revoluționa industria entertainment-ului.

Acest brand nou de evenimente plănuiește lansarea a 1000 de NFT-uri, menite să le ofere posesorilor acestora intrări la evenimente muzicale exclusiviste.

"Într-o lume aflată într-o continuă schimbare, este necesar să ne adaptăm și să ținem pasul cu aceasta." Future Trip

Future Trip ține pasul cu cele mai noi tehnologii, iar un lucru interesant la acesta este modul în care participanții își pot achiziționa biletele.

Achiziționarea biletelor, planificarea întâlnirilor cu DJ-ii preferați, achiziționarea merch-ului sau accesul la anumite seturi înregistrate de la eveniment, vor fi posibile prin intermediul NFT-urilor.

Este destul de cunoscut faptul că, în ultimul timp, NFT-urile au luat o amploare destul de mare și că îți poți cumpăra cu acestea aproape orice îți poți imagina.

Future Trip pune la dispoziția clienților săi multiple colecții de NFT, care să le ofere acestora de la beneficii de bază, până la beneficii high-class menite să creeze o adevărată experiență VIP (acestea vor putea fi achiziționate cu cardul, procesorul de plati fiind NETOPIA).

Veți putea experimenta diferite genuri muzicale electronice, în diferite locații, cu configurații diferite într-un mod destul de simplu. Tot ce va trebui să faceți este să achiziționați un NFT și să vă bucurați de petrecere, fără griji privind costuri suplimentare, deoarece veți primi exact ce ați ales încă de la început.

În plus față de beneficiile cuprinse în fiecare NFT achiziționat, comunitatea se va implica în alegerea unei cauze non-profit către care se vor dona 5% din încasări și 10% din royalties, astfel că Future Trip va fi cea mai interesantă petrecere la care poți participa, una în care te poți distra și implica, în același timp.

Future Trip își dorește crearea unei comunități cu valori și dorințe comune, de aceeea este important să înțelegeți lumea Future Trip încă de la început. Acesta va pune întotdeauna nevoile clientului mai presus de orice altceva, iar mediul creat va fi unul favorabil detașării, unde distracția își va avea propriul motto.

Participanții la evenimentele Future Trip vor avea șansa să petreacă atât offline, cât și online prin intermediul Metaverse. Metaverse este simularea unui mediu virtual. Acesta folosește realitatea virtuală, realitatea augumentă, diferite concepte din social media și tehnologia blockchain pentru a crea spații de interacțiune, care să reflecte lumea reală.

În cadrul Metaverse, participanții își vor putea crea propriile evenimente, unde vor avea câștiguri financiare bazate pe numărul de participanți și timpul petrecut de aceștia la evenimentul lor. Pe lângă câștigurile financiare, aceștia vor avea parte și de recunoaștere în cadrul comunității.

Acest lucru este posibil datorită ecosistem-ului PARTY-TO-EARN, iar în momentul în care Metaverse se va lansa în lumea Future Trip, toți cei care dețin un NFT vor primi un anumit număr de tokens și prin aplicația care îi invită la dans vor putea avea parte de recompense în funcție de cât timp dansează.

Aceasta este o modalitate revoluționară de a petrece. Participanții vor primi pe lângă experiența unei petreceri, șansa de a se implica și de a câștiga.

Primul eveniment creat de către Future Trip, va avea loc între 24 și 26 iunie în Timișoara, iar ca invitați vor fi artiști precum Stella Bossi, prima dată în România, DU MAD, Nusha, Alex Kennon, Anna Tur, JUST2 și mulți alții.

Mai multe informații despre evenimentele Future Trip puteți descoperi pe rețelele lor de socializare.

0730704344
https://futuretrip.io/shop/


Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210