Arad

Final de stagiune la Teatrul de Vara

Final de stagiune la Teatrul de Vara

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 2 saptamani si 4 zile
Vizualizari
26

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

“Funeraliile doamnei Pompoiu”

Octavian Strunila, Paul Ipate, Cătălina Grama (Jojo) și Alexandru Conovaru vor încheia miercuri, 7 august, stagiunea din acest a Teatrului de Vară, cu spectacolul “Cum se face, partea a II – a: Funeraliile doamnei Pompoiu”, care se va juca începând cu ora 20.00.

“Cum se face, partea a II – a: Funeraliile doamnei Pompoiu”, regizat de Octavian Strunilă, este un spectacol care încearcă să împlinească ce spunea Shakespeare, ce însemna teatrul, acum 400 de ani. Să fie “o oglindă a firii”. Să aducă pe scenă puţină viaţă adevarată. O comedie de situaţie care îşi propune să vorbească mai departe despre viaţa în teatru şi film a lui Dezideriu, a Larissei, a lui Silvestru şi a domnului Dorin. La capul doamnei Pompoiu, un regizor şi trei actori, care sunt forţaţi de împrejurări să lucreze împreună. Umorul inteligent, satira şi realismul crud fac din “Cum se face, partea a II – a: Funeraliile doamnei Pompoiu” mai mult decât o comedie spumoasă. Pune, uneori, întrebari existentiale şi marchează adânc destinele vieţii de zi cu zi.

Peţ bilet: 5 lei

Biletele pot fi cumpărate înaintea spectacolului, între orele 17.00 – 20.00.

Autor

  • Seo Agency
  • 0Partener de afaceri

  • SEO Agency pentru noi nu este doar o agentie, ci este o echipa care in fiecare zi munceste pentru afacerea ta, controland toate canalele de trafic si asigurand un profit maxim. Optimizam site-uri de peste 10 ani.
  • 0785369369