Arad

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/

Filtru denisipator pentru apa mai curata, fara impuritati - Solutii inovative de la Eco-Aqua.ro

Filtru denisipator pentru apa mai curata, fara impuritati – Solutii inovative de la Eco-Aqua.ro

Detalii stire

Categorie
Stiri casa si gradina
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1997

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Apa poate fi tratata si purificata cu ajutorul unei game diversificate de filtre, asa cum sunt cele manuale, mecanice, automate, demineralizatoare, deferizatoare etc. Pentru situatiile in care apa este incarcata cu namol, nisip sau alte impuritati, cea mai buna solutie este filtrul denisipator. Acesta este o versiune simplificata a filtrelor autocuratitoare si este utilizat atunci cand exista o cantitate mare de nisip. La Eco Aqua puteti gasi filtru denisipator de inalta calitate, care isi va dovedi eficienta pe tot parcursul utilizarii.

Cum functioneaza un filtru denisipator?


Acest filtru este de fapt un separator de nisip foarte usor de folosit, dar cu o actiune de purificare a apei complexa. Apa intra in mod fortat tangential in interiorul filtrului, dupa care este supusa unei accelerari centrifuge, proces in timpul caruia partile solide sunt impinse in jos. Filtrul este prevazut cu o supapa speciala, cu ajutorul careia sunt evacuate particulele solide acumulate in spatiul special de colectare. Asadar, scopul unui filtru de nisip este acela de a reduce incarcatura de particule minerale, nisip si alte impuritati, iar Eco Aqua detine toate echipamentele necesare in acest sens.

Filtru denisipator Eco Aqua – Aparatul care te scapa de rugina si alte depuneri


Solutia propusa de Eco Aqua nu doar ca trateaza apa cu o eficienta ridicata, dar reprezinta totodata si principala metoda prin care puteti mentine functionarea optima a instalatiei. In timp, particulele in suspensie se depun pe interiorul tevilor, astfel ca rugina, namolul si calcarul pot afecta destul de serios intreaga instalatie. Separatoarele de nisip sunt adaptate in functie de cerinte si noile tehnologii, astfel ca ele nu sunt folosite doar in mediul civil, ci si la tratarea apelor uzate, aplicabilitatea lor fiind una vasta.

Filtru denisipator sau hidrociclon – Oferte ale companiei Eco Aqua pentru siguranta instalatiei de apa


Aceasta firma specializata in filtre de apa va ofera mai multe modele de filtru denisipator sau filtru hidrociclon, asa cum mai este denumit. Motivul pentru care oferta este atat de variata este simplu: cerinte si aplicatii diverse. Prin urmare, pentru a putea multumi cat mai multi utilizatori, aceste filtre au debit, dimensiuni si greutati diferite. Mai exact, debitul este cuprins intre 4 si 216 m³/h, dimensiunile variaza intre 18x38 cm – 75x223 cm, iar filtrul poate avea o greutate ce incepe de la 4.5 kg si poate ajunge la 110 kg.

Tehnologie de ultima ora pentru ape mai curate – Filtru denisipator Eco Aqua


Pe piata exista o multime de produse si echipamente care trateaza si filtreaza apa, insa nu toate dintre acestea va pot garanta o eficienta maxima si o rezistenta indelungata. De aceea, inainte sa faceti o alegere in ceea ce priveste filtrul potrivit pentru instalatia de apa, este bine sa consultati parerea unui specialist precum Eco Aqua. Pe langa recomandari si informatii complete, aici veti gasi o gama completa de produse premiun, asa cum este si modelul de filtru denisipator.

Pe site-ul companiei Eco Aqua, eco-aqua.ro puteti gasi o multime de alte informatii. De asemenea, pentru a cere o oferta, puteti telefona la unul dintre numerele afisate mai jos sau trimite un e-mail:
Tel / Fax: 0040364417173
Mobil: 0040764183771, 0040752137832, 0040740075755
E-mail: office @ eco-aqua.ro

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro