Arad

Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei

Detalii festival

Categorie
Festivaluri
Modificat
acum 7 luni si 2 saptamani
Vizualizari
1928

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 6 noiembrie 201417:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare festival

Finala Festivalului Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei va alinia cei mai talentati artisti in materie de design vestimentar din judetele vestice ale tarii. Evenimentul va avea loc la Teatrul de Stat Ioan Slavici din Arad, in data de 6 noiembrie, incepand cu orele 17:00, intrarea fiind de 15 lei, suma adunata luand calea unui caz umanitar.

In cadrul proiectului, la sectiunea “Concurs” au fost acceptati 9 designeri, din judetele Arad, Timis, Bihor si Hunedoara, lista artistilor prezenti la eveniment fiind continuata de invitati speciali “alesi pe spranceana”, unele colectii fiind pregatite special pentru acest spectacol.

Organizatorii anunta realizarea si castingului pentru modele feminine si masculine, doritorii avand la dispozitie adresa de mail casting.angels@yahoo.com pentru a trimite intentia lor de participare pana in data de 4 noiembrie. Mail-ul trebuie sa contina minim 4 fotografiisi datele lor (nume, varsta, inaltime, numar de telefon). Conditiile sunt: fete cu varsta minima de 14 ani, inaltime minima 1,72 si baieti cu varsta minima de 16 ani, inaltime minima de 1,82 inaltime.

Proiectul “Festivalul Tinerilor Designeri din Vestul Romaniei” este organizat de Asociatia Angels Organization, este sustinut de Consiliul Judetean Arad, Centrul Cultural Judetean Arad.

Filtre festival

Perioada: Astazi, Saptamana curenta, Luna curenta