Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Festivalul Ezoteric Fest 2014

Festivalul Ezoteric Fest 2014

Detalii stire

Categorie
Stiri Comert
Modificat
acum 2 ani si 1 saptamana
Vizualizari
1294

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

În perioada 15-18 Mai 2014 va avea loc cea de a XII-a ediţie EZOTERICFEST la Casa Tineretului din Timisoara (str. Arieş nr. 19 – orar: 10.00 – 21.00)

EzotericFest include expoziţia cu vânzare (aproximativ 60 de standuri) şi 2 săli de conferinţe în care se vor desfăşura în paralel prelegeri cu tematici specifice festivalului: medicină alternativă, soluţii pentru o viaţă mai sănătoasă la nivel de alimentaţie, medicamentaţie, comportament, accesorii vestimentare, cosmetică, alternative spirituale şi naturiste de prevenire sau testare a stării de sănătate.

La nivel de standuri expoziţionale se pot găsi cărţi, cristale, accesorii terapeutice, bijuterii, îmbrăcăminte, artizanat, obiecte feng shui, produse pentru dezintoxicarea şi deparazitarea organismului, tot felul de produse naturale pentru prevenirea şi vindecarea diverselor afecţiuni sau pentru întreţinerea stării de sănătate, apicole, uleiuri, creme, sucuri, ceaiuri, alimentaţie vegetariană, posibilitatea de consiliere sau consultanţă prin astrologie, tarot, bioenergie, testare cu biorezonanţă, terapii cu lumină, reiki, masaj...etc.

Vă invităm să vă alăturaţi evenimentului, alternativelor spirituale sau soluţiilor şi modului de viaţă mai sănătos promovat de noi în cadrul Ezotericfest prin prezenţa la acest targ, ca expozant, conferenţiar sau simplu vizitator.

Filtre stire

Data crearii: Saptamana trecuta, Luna trecuta, Anul curent