Arad

Feliază mezeluri perfecte cu aparate de tăiat profesionale!

Feliază mezeluri perfecte cu aparate de tăiat profesionale!

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 3 ani si 2 zile
Apartine de
Digital Metrics
Vizualizari
617

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Feliază mezeluri perfecte cu aparate de tăiat profesionale!

Dacă lucrezi într-un supermarket și trebuie să feliezi o cantitate mare de mezeluri, dacă ai un restaurant și trebuie să tai perfect anumite produse, indiferent de mărimea pe care o are afacerea ta, un feliator mezeluri profesional este ceea ce îți trebuie ca să îți reduci timpul de lucru și să obții felii perfecte din diverse produse din carne.

Felierea poate să fie o operațiune periculoasă dacă nu se face cu instrumentele potrivite, de aceea toate feliatoarele profesionale HoReCa respectă parametrii de siguranță reglementați de standardele europene în materie și sunt fabricate cu materiale antioxidante, anticorozive, pentru a se preveni deteriorarea pieselor și a se elimina formarea mucegaiurilor și a bacteriilor.

De ce un profesionist HoReCa are nevoie de un feliator mezeluri?

Un feliator profesional este alegerea potrivită pentru oricine vrea și trebuie să își accelereze procesul de feliere, atât în sectorul de catering, cât și de comercializare a alimentelor tip mezeluri.

A tăia cu precizie cantități mari de mezeluri înseamnă să combini eficiența și calitatea, să elimini pierderile de produse, indiferent de frecvența în utilizarea acestui echipament HoReCa.

Actualele feliatoare de mezeluri înglobează o tehnologie avansată, anume concepută pentru aceia care lucrează în industria alimentară, unde cuvintele cheie sunt: versatilitatea, randamentul sporit și spațiul redus de depozitare.

Un feliator mezeluri bun este acela care asigură o feliere de calitate, are un nivel ridicat de securitate și poate fi achiziționat la un preț accesibil.

Un feliator mezeluri performant nu trebuie să aibă neapărat niște dimensiuni extraordinare, impresionante. Din contră, o mașină de tranșat micuță care funcționează bine și ocupă un spațiu restrâns pe blatul de lucru este cea mai bună soluție dacă vrei să îți dotezi bucătăria profesională sau magazinul alimentar.

În cazul în care felierea se realizează manual, se știe că pe măsură ce volumul de mezeluri ce trebuie feliat crește, sporește și volumul de deșeuri de produse, dar și timpul de lucru, ceea ce conduce la pierderi însemnate.

În schimb, un feliator electric este perfect, deoarece lucrează fără întrerupere și fără să dea rebuturi, reduce până la aproape de zero feliile prost tăiate. Feliatoarele automate sunt stabile și durabile, de aceea sunt ideale atât pentru centre comerciale mari sau măcelării specializate, precum și pentru bucătăriile profesionale.

Cum alegi feliatorul de mezeluri perfect?

Există diferite feliatoare profesionale, cu caracteristici diverse, unele dintre acestea putând a fi utilizate pentru mezeluri cu diametre variate.

Înclinarea lamei este foarte importantă la un feliator, deoarece poate modifica complet tipul de tăietură. După unghiul de înclinare, mezelurile fie vor aluneca automat în jos din cauza gravitației, fie operatorul trebuie să mute produsul manual (în funcție de modelul aparatului de feliere). Dimensiunea lamei este și ea importantă, deoarece trebuie să fie potrivită pentru tipul de produs care urmează a fi feliat.

Feliatoarele profesionale de calitate, precum acelea oferite de TC Romania Crown Cool, sunt fabricate din oțel inoxidabil, deci au proprietăți anticorozive. Lamele feliatoare se pot ascuți separat, pentru un grad de igienă sporit, dar există și modele practice și solide care au ascuțitoare încorporate.

Diferitele tipuri de carne și mezeluri pot fi rapid feliate cu echipamente HoReCa specializate. Așa se reduce volumul de muncă în baruri, restaurante, magazine alimentare de cartier sau în supermarketuri, dar este ideal să se achiziționeze un echipament silențios și compact, puternic și funcțional, de dimensiunile potrivite fiecărui agent economic în parte.

În plus, nu trebuie uitat că un feliator bun este acela care se poate curăța ușor datorită unor componente care sunt ușor de demontat și spălat direct sub jet de apă, fără a exista riscul de a se deteriora sau oxida.

Autor

  • Digital Metrics
  • 0Partener de afaceri

  • Viziunea Digital Metrics: Indrazneala, creativitatea, promptitudinea si atentia pentru detalii definesc agentia Digital Metrics in tot ceea ce face. Toate campaniile noastre au in centrul lor clientul si sunt orientate catre rezultate masurabile.
  • Arad
  • 0743204060