Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Farmecul locuirii în spațiile amenajate cu tapet

Farmecul locuirii în spațiile amenajate cu tapet

Detalii anunt

Telefon
0723604594
Web
https://tempini.ro
Social links
Pret
100 LEI
Categorie
Anunturi constructii / amenajare
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
712

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Cum recunoaștem un tapet de lux? Care sunt particularitățile unui tapet italian, dar și unde găsim tapet în Timișoara sau în București?

Tapetul italian este materialul în care se regăsește un amestec între tradiție și modernitate. Este unul dintre tipurile de finisaje care, pe lângă aspectul estetic și practic, reușește să devină valoros prin tehnicile și tradițiile pe care le regăsim imprimate pe acesta. Fie sunt semne decorative, care au aparținut unei anumite perioade istorice sau civilizații, fie că sunt modele venețiene, sau pattern-uri create de designerii contemporani, tapetul italian transmite întotdeauna, într-o încăpere, o emoție și o căldură aparte prin poveștile pe care le „spune”, povești a căror fascinație nu se pierde niciodată.

Tapetul de lux este acel tip de material al cărui farmec este atemporal, iar pe lângă detaliile care țin de estetic, acesta trebuie să se completeze cu aspectele tehnice si funcționale. Taepetul de lux se ramarcă prin calitatea imprimării, îmbinarea perfectă între role și posibilitatea de a fi curățat, fără a se deteriora.

Regăsim tapet în Timișoara, în showroom-ul de pe Calea Aradului 115, la brandul Tempini, care are de asemenea un studio foarte cochet și în București pe strada Frumoasă nr. 19. Recomandarea este ca înainte de a alege acest tip de material, e preferabil să îl studiați înainte, să înțelegeți atât modul lui de întreținere, durabilitatea cât și modul în care trebuie montat.

În cadrul companiei Tempini veți găsi o selecție de branduri remarcabile prin calitate, pattern-uri speciale, texturi, design cât și multifuncționalitate, între care Rubelli, Inkiostro Bianco, Glamora, Tehnografica și, de asemenea descoperim tapetul ceramic (placi ceramice cu astect de tapet) cu modele venețiene create printr-o colaborare interesanta între ceramiști și brandul Rubelli.

Tapetul – un limbaj stilistic ambiental sofisticat


Tempini București și Timișoara oferă o gamă diversificată de colecții de tapet inovatoare cu modele gravate prin tehnologii cu laser ce par a fi rezultatul meșteșugului unui artizan. De la efecte tridimensionale, la suprafețe metalic laminate care redau senzația fină a mătăsii, sau suprafețe jucăușe în nuanțe pastelate, cu efecte irizante - toate oferă privitorului un efect hipnotic plăcut și relaxant. Specialiștii din echipa Tempini au făcut o selecție riguroasă, optând pentru acele colecții care nu deranjează retina, ci permit tuturor celor care aleg un tapet italian să creeze concepte unice.

Un alt tip de tapet recomandat pentru cei care locuiesc în zonele aglomerate este tapetul fonic care reduce zgomotul ambiental. Prin straturile optimizate, acest tip de material creează o rezonanță corectă a sunetelor și crește claritatea lor. Specialiștii Tempini ne-au mai arătat o altă variantă recomandată pentru decoratorii care doresc un tapet practic și ușor de curățat, și care a luat naștere prin fericita întâlnire dintre arta decorativă a tapetului și experiența ceramiștilor. Astfel a rezultat un tapet ceramic pe care regăsim imprimate texturi venețiene.

În ceea ce privește tapetul, astăzi totul este posibil


Cu ajutorul designului digital care dă viață unei explozii de culori, forme și geometrii, deosebite tapetului, putem opta să „îmbrăcăm” locuința (pereții, chiar și podeauna) cu acest tip de material. Un aspect important de remarcat este că tapetul poate fi montat și în ambiente umede (chiar și în băi), folosind variante de tapet pe fibră. Prin tehnologia de astăzi, totul este posibil, așa cum ne-au povestit specialiștii Tempini, iar farmecul locuirii în spațiile amenajate cu tapet nu se va demoda niciodată.

Sursa foto: Flaminia

Filtre anunt

Tip anunt: Oferte
Servicii oferite: Amenajari interioare

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro