Arad

Farmacia Help Net - Strada Stefan Augustin Doinas

Help Net 24

Detalii farmacie

Adresa
Arad, Strada Stefan Augustin Doinas, nr. 1
Telefon
0746123869
Social links
Categorie
Farmacii
Modificat
acum 5 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1272

Voteaza & Distribuie

Prezentare farmacie

Farmacia Help Net Arad - Strada Stefan Augustin Doinas

Fondate in anul 1998, Farmaciile Help Net reprezinta astazi unul dintre cele mai puternice lanturi nationale de farmacii, retea in continua extindere, ce numara in prezent peste 145 de unitati, in cele mai importante orase ale tarii.

Sloganul “Farmacia unde te simti bine” reprezinta de fapt o promisiune ce inglobeaza valorile si viziunea companiei noastre, dedicate starii de bine a pacientilor nostri carora le oferim zi de zi servicii farmaceutice la cele mai inalte standarde si o experienta pozitiva, bazata pe empatie si incredere. Pacientul a fost intotdeauna in centrul preocuparilor noastre, de aceea calitatea serviciului, tratamentul special si experienta unica pe care le asiguram la intrarea in farmacie sunt principalele noastre atuuri.

Mai mult, am ales sa fim zi de zi aproape de pacientii nostri, ne-am luat angajamentul sa fim parte din viata comunitatii si am facut acest lucru implicandu-ne activ in campanii cu o componenta sociala puternica. Am identificat probleme, am facililitat accesul gratuit la informatie prin sfaturile specialistilor nostri si am oferit posibilitatea pacientilor de a face cele mai bune alegeri pentru o viata sanatoasa.

Succesul campaniilor noastre de educare ne dovedeste ca rolul nostru merge dincolo de simpla furnizare a unor produse de stricta necesitate: oamenii au nevoie de cineva care sa-i sfatuiasca si sa-i indrume, sa le ofere informatii relevante pe teme mai putin discutate sau de interes si sa fie alaturi de ei in incercarea de a-si rezolva aceste probleme.

Orar farmacie

Luni: 8:00 - 19:00
Marti: 8:00 - 19:00
Miercuri: 8:00 - 19:00
Joi: 8:00 - 19:00
Vineri: 8:00 - 19:00
Sambata: 8:00 - 16:00
Duminica: 9:00 - 14:00