Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Fapte interesante despre Mercedes

Fapte interesante despre Mercedes

Detalii stire

Categorie
Stiri auto / moto
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1290

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Cu siguranta iti doresti un Mercedes. Modele incredibil de rezistente si de fiabile, piese auto Mercedes foarte bune si siguranta maxima, sunt elemente cu care brandul german se lauda fara niciun pic de modestie. Mercedes aduce pe piata automobile de lux cu o istorie extrem de bogata si reuseste sa uimeasca de fiecare data. Dat fiind faptul ca are o istorie atat de bogata, exista, cu siguranta, lucruri pe care nu le cunosti despre producatorul german.

- La fiecare echipa de 11 oameni din uzinele Mercedes exista un inspector care critica chiar si cea mai mica greseala. Pana in momentul in care un automobil sa primeasca stapila ca poate sa fie vandut, primeste o multime de inspectii, in asa fel incat sa nu existe niciun dubiu asupra calitatii.

- Fiecare motor este testat extrem de bine inainte de a fi montat pe o masina. Acesta sta in teste mai mult de o ora, in asa fel incat sa fie luat in calcul chiar si cel mai mic detaliu.

- Sansele de a ramane fara frane cu o masina Mercedes sunt aproape de zero. Fiecare roata are propriile placute de frana si suspensii, care actioneaza separat. In cazul in care una dintre piese se strica, celelalte iau controlul intregii masini. Intregul automobil poate sa functioneze fara probleme, chiar si cu un set de piese.

- Masina cu care se plimba Papa este o masina Mercedes. Chiar si cei mai mari oameni ai lumii au incredere deplina in acest brand. Pope Mobilul este produs de Mercedes si este bazat pe conceptul unui ML.

- Prima masina a celor de la Volskwagen a fost produsa de catre Mercedes. In 1936, Mercedes a produs primul Beetle. Acest lucru a fost datorat lui Ferdinand Porche, care a lucrat pentru Mercedes in perioada in care a fost rugat sa faca 30 de masini pentru VW.

Astazi, mercedes este unul dintre cei mai mari producatori de masini de lux din lume (daca nu cel mai mare) si reuseste sa vanda an de an milioane de masini. Desi este costisitor, brandul Mercedes aduce calitate si reuseste sa depaseasca cu usurinta majoritatea celorlalte masini.Pentru o astfel de masina nu poti apela decat la un service autorizat Mercedes Auto Almira, care dispune de mecanici specializati pentru lucrari de service Mercedes Benz.

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro