Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Facultatea de Stiinte Umaniste, Politice si Administrative

Facultatea de Stiinte Umaniste, Politice si Administrative

Detalii facultate

Adresa
Arad, Strada Liviu Rebreanu, nr. 86
Telefon
0257282324
Social links
Categorie
Facultati
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
3384

Voteaza & Distribuie

Prezentare facultate

Facultatea de Stiinte Umaniste, Politice si Administrative Arad

S
situata in plin centrul Aradului, intr-un spatiu recent reamenajat, este intemeiata pe traditia istorica, Aradul fiind Centrul Marii Uniri, dar si pe principiile rezultate din demersul realizat de Romania pentru integrare europeana si euroatlantica. in concordanta cu principiile unui invatamant pragmatic, grefat pe cerintele europene exprimate prin sintagma? Procesul de la Bologna, domeniile pentru studiile universitare de licenta si specializarile facultatii noastre raspund exigentelor unui invatamant modern, european.

Bazat pe sistemul de credite transferabile (3 ani de studii, 180 credite), facultatea noastra ofera facilitati pentru obtinerea a doua specializari, care sa fie specificate in Suplimentul de diploma ce insoteste Diploma de licenta.

Taxele de scolarizare minime, cadrele didactice de exceptie care activeaza in facultate, colaborarile realizate cu universitati de prestigiu din tara si strainatate, masteratele atractive, dotarile de exceptie, Centrele de cercetare ale facultatii (Centrul de studii iudaice, Centrul de Studii germanice "Fr. Schiller", Centrul de sondare a opiniei publice), Muzeul memorial ?Vasile Goldis", Laboratoarele (Informatica, film, foto, radio), Biblioteca facultatii, care cuprinde peste 100.000 volume, sunt tot atatea argumente care sa determine optiunea spre calitate, seriozitate si profesionalism.

Programele de studii demarate in cadrul Facultatii de Stiinte Umaniste, Politice si Administratve (din domeniul stiintelor umaniste, politice si administrative), pregatesc in special profesori, cercetatori, asistenti de cercetare, documentaristi, consilieri, experti, traducatori si interpreti, lingvisti, istorici, critici si teoreticieni literari, filologi, interpreti relatii diplomatice, referenti, referenti de specialitate, secretari literari, editori, redactori, bibliotecari, bibliologi, istorici, istorici de arta, arheologi, arhivisti, muzeografi, functionari publici, functionari de stat, lucratori in intreprinderi mari sau mici.

Absolventii dobandesc competente care cuprind o buna cunoastere a limbilor straine moderne (engleza, franceza, germana) sau antice, o cunoastere aprofundata a unor domenii ale istoriei culturii, o capacitate de mediere interculturala, o capacitate de comunicare interpersonala si publica de nivel superior, o exprimare in scris si oral eficienta si corecta, o capacitate de corelare a problemelor similare din diferite culturi, abilitate in rezolvarea unor probleme care implica aspecte sociale si interumane, capacitate de organizare, eficienta in munca administrativa.

Filtre facultate

Tip institutie: Privata
Tip locatie: Particulara

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro