Arad

Facultatea de Medicina Generala

Facultatea de Medicina Generala

Detalii facultate

Adresa
Arad, Strada Liviu Rebreanu, nr. 86
Telefon
0257212204
Social links
Categorie
Facultati
Modificat
acum 5 luni si 2 saptamani
Vizualizari
4134

Voteaza & Distribuie

Prezentare facultate

Facultatea de Medicina Generala din Arad

Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara a fost acreditata prin H.G.696/2000 si prin Legea nr. 240/2002 publicata in Monitorul Oficial al Romaniei nr. 291/30.04.2002, o data cu acreditarea institutionala a Universitatii de Vest "Vasile Goldis" Arad.


Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara UVVG Arad este certificata din punct de vedere al calitatii academice la nivel national prin calificativul ARACIS: "Grad de incredere ridicat" acordat institutional in anul 2007. Prin acreditarea institutionala a Universitatii de Vest „Vasile Goldis" din Arad aceasta are toate drepturile prevazute de legea invatamantului. Misiunea si obiectivele Faculatii de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara a Universitatii de Vest „Vasile Goldis" Arad integreaza noul concept al "medicinei fara granite", in contextul strategiei generale de integrare a Romaniei in structurile Europene, diplomele eliberate fiind recunoscute pe plan international.

In prezent Facultatea de Medicina, Farmacie si Medicina Dentara a Universitatii de Vest „Vasile Goldis" Arad asigura un sistem medical educational coerent, diversificat ca oferta academica, bazat pe norme unanim acceptate in invatamantul academic national si european, cu toate formele de educatie medicala postuniversitara, ca Institutie de Invatamant Superior Organizatoare de Doctorat prin Ord. MEC. 4811/17 August 2005.

Filtre facultate

Tip institutie: Privata
Tip locatie: Particulara