Arad

Facultatea de Informatica

Facultatea de Informatica

Detalii facultate

Adresa
Arad, Strada Liviu Rebreanu, nr. 86
Telefon
0257214505
Categorie
Facultati
Modificat
acum 6 luni si 18 ore
Vizualizari
4518

Voteaza & Distribuie

Prezentare facultate

Facultatea de Informatica din Arad

Facultatea de Informatica din cadrul Universitatii de Vest "Vasile Goldis" Arad, Universitate acreditata prin Legea 240/2002, este autorizata sa functioneze incepand cu anul universitar 2001-2002, in conformitate cu H.G. nr. 410/25.04.2002 si HG. 944/2002.

Senatul Universitatii a hotarat infiintarea acestei facultati, cu specializarea Informatica, tinand cont de importanta pregatirii de specialisti in acest domeniu, capabili sa raspunda problemelor de informare si comunicare actuale si de perspectiva in contextul pe care il parcurge tara noastra la acest inceput de mileniu.

Specializarea isi asuma o dubla misiune:
- Pregatirea unor specialisti in informatica, in masura sa raspunda la cerintele si provocarile unui mediu socio-economic in care informatizarea joaca un rol determinant;
- Dezvoltarea unor programe de cercetare privind probleme de interes teoretic general si probleme specifice (locale si euro-regionale). Prin urmare, programele de invatamant, programele curriculare, activitatile aplicative sunt astfel concepute incat absolventii specializarii sa posede cunostintele trebuitoare si sa aiba formarea necesara pentru a se incadra in activitatile de informatica specifice.

Filtre facultate

Tip institutie: Privata
Tip locatie: Particulara