Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Fabuloasa Calatorie a domnului Nostoc

Fabuloasa Calatorie a domnului Nostoc

Detalii eveniment

Categorie
Evenimente parinti si copii
Modificat
acum 4 ani si 3 luni
Apartine de
Teatrul de Marionete
Vizualizari
2959

Reprezentari

DataOraLocatie
Duminica 23 martie 201411:00

Voteaza & Distribuie

Prezentare eveniment

FABULOASA CĂLĂTORIE A DOMNULUI NOSTOC

Regia – Radu Dinulescu
Scenografia – Patrice Seiler

Trupa Marionete a teatrului arădean îi aşteaptă pe cei mici la spectacolul 3D „Fabuloasa călătorie a domnului Nostoc“, în regia lui Radu Dinulescu. Spectacolul a fost realizat în urma colaborării cu autorul de benzi desenate Patrice Seiler, din Strasbourg, şi îl prezintă pe Nostoc, un poet vizionar, care ajunge întâmplător pe o planetă poluată de uzinele domnului Bisnes. El îşi instalează noua sa locuinţă printre roboţi deşeu, dorind să amenajeze aici un spaţiu sănătos, uman şi primitor.

Gratuit Cantareata de muzica populara pentru nunta din Arad

Cantareata de muzica populara ofera program artistic pentru nunta. Cu un repertoriu cuprizator de muzica populara din Bihor si Banat, invitatii dumneavoastra vor avea parte de un eveniment memorabil si plin de veselie. La cerere programul poate contine si dansuri populare oferite de catre dansatori profesionisti.