Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Expression of Liberty – Bogdan Bolohan Dance Workshop Tour

Detalii workshop

Categorie
Workshopuri
Modificat
acum 9 luni si 1 saptamana
Vizualizari
1643

Reprezentari

DataOraLocatie
Joi 9 iulie 2015

Voteaza & Distribuie

Prezentare workshop

Vino să înveți să dansezi alături de Bogdan Bolohan de la Românii au talent pe 9 iulie!

Bogdan Bolohan, dansatorul care a câștigat locul 2 la Românii au talent 2015, va susține un atelier de dans în Arad! După ce a susținut primele workshop-uri din turneul național „Expression of Liberty” în diverse orașe din țară, Bogdan sosește pe 9 iulie în Arad, unde îi va învăța pe participanți să se exprime în pași de dans la Burning Souls (Strada Ursului, nr. 1, la Căminele Studențești). Evenimentul este organizat cu ajutorul Ligii Studenților de la Universitatea Aurel Vlaicu și Uniunea Studenților din România.

Segementul pentru începători va avea loc între orele 11:00-13.30, iar cel pentru avansați între 14.00-17.00. Taxa de participare la workshop este de 40 lei și poate fi achitată la fața locului; pentru orice alte informații legate de workshop-ul din Arad.

Workshop-urile sunt structurate în așa fel încât să beneficieze atât începătorii, cât și cei avansați în dans, pe parcursul programului de 6 ore. Începătorii vor învăța bazele Breakdance-ului și vor afla mai multe despre istoria și evoluția acestui stil de dans. Accentul se va pune pe motivație, educație și libera exprimare a sentimentelor prin B-boying.

Participanții avansați vor avea parte de o experiență emoțională completă. Programul acestora trece dincolo de breakdance, este recomandat tuturor dansatorilor, indiferent de stil, workshop-ul fiind axat în totalitate pe expresivitate pură. Workshop-ul va fi bazat foarte mult pe sentimente și va avea loc în partea a doua a zilei pentru a crea ambianța ideală. Avansații se vor bucura de parcurgerea unei întregi coregrafii, alături de panel discussion și schimburi de trăiri.

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro