Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

Ești candidat la concursul de rezidențiat? Vezi cum poți învăța eficient cu ajutorul unei platforme online!

Ești candidat la concursul de rezidențiat? Vezi cum poți învăța eficient cu ajutorul unei platforme online!

Detalii stire

Categorie
Stiri educatie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
AllProWeb Marketing
Vizualizari
509

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Examenul de rezidențiat este considerat cel mai dificil examen pe care absolvenții facultăților de medicină trebuie să îl treacă pentru a ocupa postul pe care și-l doresc. Dificultatea acestui examen provine din volumul mare de informație care trebuie memorată. Totuși, promovarea concursului cu punctaj mare nu este imposibilă. Candidații la acest examen trebuie să își organizeze eficient timpul, în funcție de ritmul propriu de învățare, precum și să aibă acces la resurse utile.

Ce instrument modern de învățare pot utiliza candidații la examenul de rezidențiat?
Persoanele care se pregătesc de rezidențiat la stomatologie, medicină generală sau farmacie pot să adopte o metodă modernă de învățare, aceea de a utiliza o platformă online ce reunește atât bibliografia pentru examen, cât și grile și simulări realizate de rezidenți, doctoranzi și asistenți universitari. Este vorba despre StudyHub.ro, platformă dedicată candidaților la concursul de rezidențiat, precum și persoanelor care se pregătesc de concursul de admitere într-o școală de poliție.

Printr-un abonament pe această platformă, candidații la concursul de rezidențiat au acces la tematica oficială pentru examen, precum și la mii de teste grilă. De exemplu, pentru specializarea medicină dentară, candidații la rezidențiat au putut accesa în 2021 peste 7.500 de grile. Având acces simplificat la materialele care trebuie parcurse, candidații pot să își organizeze eficient timpul și să învețe oriunde s-ar afla, deoarece pot accesa platforma direct de pe telefonul mobil.

Cum își pot anticipa candidații la concursul de rezidențiat rezultatul cu ajutorul platformei?
După parcurgerea materiei integrale sau după parcurgerea fiecărui capitol, procesul de învățare continuă prin verificare. Evaluarea cunoștințelor constituie un pas important pe care niciun candidat nu trebuie să îl omită, deoarece contribuie la fixarea materiei și la depistarea eventualelor lacune. După fiecare capitol, aceștia pot răspunde la un set de întrebări și pot verifica răspunsurile corecte în cazul în care au greșit.

De altfel, Study Hub integrează o funcție prin care utilizatorii pot să revină la testele la care au obținut punctaj mic pentru a le repeta. Prin intermediul grilelor și simulărilor, candidații se familiarizează cu structura examenului propriu-zis și pot să își evalueze periodic performanțele. Prin statistica notelor pe capitole/teste, utilizatorii platformei pot să vadă ce capitole necesită să fie revăzute și pot să își analizeze evoluția.

Grilele sunt concepute de persoane cu experiență, mai precis de o echipă formată din doctoranzi, asistenți universitari și rezidenți. Tocmai de aceea, grilele devin un instrument valoros de evaluare și pot influența considerabil rezultatul final, deoarece semnalează problemele și ajută la fixarea noțiunilor teoretice. Rezolvarea acestora este probabil singura metodă prin care candidații la concursul de rezidențiat pot să își anticipeze rezultatul, majoritatea utilizatorilor din trecut declarând că au obținut punctaje asemănătoare cu cele obținute pe platformă.

În concluzie, procesul de învățare pentru examenul de rezidențiat poate fi simplificat prin adoptarea unor metode moderne, eficiente și accesibile de învățare, care să îmbine resurse teoretice cu grile și simulări. StudyHub.ro îndeplinește aceste cerințe și oferă soluții de învățare pentru candidații la examene definitorii pentru cariera profesională în cazul viitorilor medici și polițiști.

Sursa Foto: unsplash.com