Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Electrocasnice pentru casa ta - Aspiratoare

Electrocasnice pentru casa ta – Aspiratoare

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
469

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Astăzi, mai puține gospodine folosesc o mătură convențională. Dispozitivul, desigur, este foarte ieftin și este folosit extrem de neobișnuit. Cu toate acestea, este aproape imposibil de curățat covoarele cu o mătură, chiar și de calitate. În continuare va fi praf în covoare și podelele în sine nu vor fi prea curate. De aceea majoritatea gospodinelor de astăzi preferă să curețe casa cu electrocasnice de ultimă generație, printre acestea numărându-se și aspiratoarele. Modelele și varietățile acestor aparate electrocasnice în magazinul online kiwishop.ro sunt într-o varietate uriașă. Propunerile sunt atât de diverse la kiwishop, încât îți va fi ușor să-l alegi pe cel mai potrivit. Aici poți găsi aspiratoare fără sac, aspiratoare verticale, aspiratoare cu spălare, aspiratoare de mașină și aspiratoare de mână.

Aspiratoare - Tipuri

Toate aspiratoarele moderne sunt împărțite în două soiuri principale: concepute pentru curățare uscată și umedă. Cel mai popular este primul tip de aparat electrocasnic. Aspiratoarele convenționale sunt de dimensiuni mai mici, față de dispozitivele care utilizează detergenți pentru spălare. Acestea sunt mai compacte și foarte bune pentru curățare. Modelele de spălare sunt convenabile deoarece pot fi folosite nu numai pentru curățarea uscată, ci și pentru curățarea umedă. Astfel de aparate electrocasnice pot fi o alegere excelentă, de exemplu, pentru a avea grijă de parchet. Acest tip de acoperire necesită cel mai atent tratament, motiv pentru care un aspirator cu atașament special, poate fi alegerea ideală.

Aspiratoare cu sac

Peste 95% dintre modelele de pe piața modernă au acest design. Acesta este cel mai ieftin și, prin urmare, cel mai popular aspirator. Praful în ele, este aspirat într-o pungă specială. Producătorii moderni produc doar două tipuri de astfel de echipamente. Primul tip sunt modelele cu pungi de hârtie. Tehnica este foarte practică și fiabilă. O parte negativă este doar necesitatea de a înlocui periodic pungile. A doua versiune a unor astfel de aspiratoare este modelul cu saci de pânză. Schimbarea lor nu este necesară, ci trebuie doar curățate și sunt destul de ușor de curățat. Principalul dezavantaj este că punga trebuie scoasă periodic de pe corp și scuturată.

Aspiratoare fără sac


Aspiratoarele cu acest design sunt puțin mai convenabile de utilizat decât echipamentele cu sac. Praful este colectat, este presat în bucăți și apoi intră într-un recipient special. Principalul avantaj al acestui tip de echipament, este că nu își micșorează puterea pe măsură ce containerul se umple. Același colector de praf după colectare este pur și simplu îndepărtat, scuturat și bine spălat.

Aspiratoare cu spălare

Astfel de modele au apărut pe piață relativ recent. Caracteristica lor principală este că praful absorbit este umezit cu apă și, prin urmare, nu închide în niciun caz aerul din apartament. În prezent, aspiratorul cu spălare este considerat cel mai convenabil și practic. Modelele de aspirator aparțin gamei de electrocasnice multifuncționale. Cu utilizarea lor poți face atât curățare umedă, cât și curățare uscată. Astfel de aspiratoare pot fi folosite pentru curățarea mobilierului, hainelor, covoarelor, ceramicii, parchetului laminat, linoleumului și altele. Construcția modelelor include două rezervoare. Una pentru soluțiile de spălare, iar cealaltă primește spumă murdară și praf.

Aspiratoare verticale

Avantajele acestui tip de aspirator includ, printre altele, capacitatea de a:
· Colecta resturile foarte mari și chiar frunzele căzute
· Curăța și aromatiza simultan încăperile
· Curăța podelele de resturi și de lichide vărsate.

Aspiratoare auto și de mână Există diferite categorii de modele de aspiratoare de mână compacte. Unele dintre ele sunt universale, folosite pentru a îndepărta praful de pe suprafețele dure și moi și altele speciale pentru auto. Modelele de aspiratoare mici, de mână diferă prin design, construcție, echipare, parametri tehnici. Astfel de electrocasnice sunt foarte ușor de utilizat și poți curăța ușor masa de firimituri, scaunele, fotoliile etc.

https://www.shopeo.ro/


Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro