Arad

Eficienta energetica pentru locuinta in Arad

Detalii anunt

Telefon
0736666333
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 4 saptamani si 21 ore
Vizualizari
1308

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Eficienta energetica pentru locuinta in Arad

Obtinerea unui certificat energetic in Arad a devenit obligatorie in urma cu 4 ani, dar putini cetateni din judetul Arad si-au cautat un astfel de certificat energetic, in special pentru ca nu au stiu de obligativiatea acestuia.

La ce ajuta insa un astfel de certificat energetic va intrebati ? Ei bine, acesta va poate ajuta in determinarea corecta a pretului unei locuinte pornind de la caracteristicile reale ale sistemului constructii-instalatii, putand incadra cladirea in clase de performanta energetica, oferind proprietariului, chiriasului sau unui viitor cumparator detalii despre eficienta energetica a spatiului, oferind informatii privind consumul real de energie si la cat se ridica costurile cu utilitatile si cat va avea de cheltuit pentru a aduce casa in parametrii optimi.

Asadar, daca doriti sa obtineti un certificat energetic, o puteti face folosind siteul Certific.ro, unde trebuie doar sa lasati un numar de telefon in formularul de pe prima pagina, iar de acolo va vom suna noi mai departe pentru o programare.