Arad

Anunt Diamant Curatenie pentru firme din Arad

Firma PFS Cleaning ofera servicii de curatenie pentru firme din Arad. Proba de lucru este oferită tuturor potențialilor clienți în mod GRATUIT. Această probă de lucru este o demonstrație a profesionalismului și eficienței PFS Cleaning.
https://pfscleaning.ro/servicii/

Eficienta energetica pentru locuinta in Arad

Detalii anunt

Telefon
0736666333
Categorie
Anunturi prestari servicii
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1526

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Eficienta energetica pentru locuinta in Arad

Obtinerea unui certificat energetic in Arad a devenit obligatorie in urma cu 4 ani, dar putini cetateni din judetul Arad si-au cautat un astfel de certificat energetic, in special pentru ca nu au stiu de obligativiatea acestuia.

La ce ajuta insa un astfel de certificat energetic va intrebati ? Ei bine, acesta va poate ajuta in determinarea corecta a pretului unei locuinte pornind de la caracteristicile reale ale sistemului constructii-instalatii, putand incadra cladirea in clase de performanta energetica, oferind proprietariului, chiriasului sau unui viitor cumparator detalii despre eficienta energetica a spatiului, oferind informatii privind consumul real de energie si la cat se ridica costurile cu utilitatile si cat va avea de cheltuit pentru a aduce casa in parametrii optimi.

Asadar, daca doriti sa obtineti un certificat energetic, o puteti face folosind siteul Certific.ro, unde trebuie doar sa lasati un numar de telefon in formularul de pe prima pagina, iar de acolo va vom suna noi mai departe pentru o programare.

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/