Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Eco Cleaning Service

Eco Cleaning Service

Detalii spalatorie haine

Adresa
Arad, Strada Grigore Alexandrescu, nr. 1 (in spate la teatru)
Telefon
0257212166, 0723212166
Categorie
Spalatorii haine
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
5614

Voteaza & Distribuie

Prezentare spalatorie haine

Eco Cleaning Service Arad

Eco Cleaning Service este o firma care are drept domeniu de activitate servicii de spalatorie si curatatorie.In urma cu un an am decis sa incepem aceasta afacere din dorinta de a veni in sprijinul dumneavoastraAm considerat esential sa existam pentru ca dumneavoastra sa nu va mai ocupati timpul cu curatatul si spalatul hainelor.

Noi ne ocupam de curatarea, spalarea, calcarea oricarui tip de confectii. Specialistii nostri vor curata hainele atent in functie de indicatiile inscrise pe eticheta.Spalam si curatam de la cele mai uzuale articole de imbracaminte pana la cele mai rafinate rochii, blanuri, articole din piele naturala.Aplicam cele mai eficiente metode pentru indepartarea petelor astfel incat hainele dumneavoastra vor deveni din nou impecabile. Evitati pe cat posibil sa va ocupati dumneavoastra de curatarea petelor. Specialistii nostri sunt gata sa va dea o mana de ajutor, iar sansele ca imbracamintea dumneavoastra sa arate ca la inceput sunt mult mai mari.

Pentru ca sa va puteti bucura in permanenta de hainele dumneavoastra, de lenjeriile de pat, de perdele, draperii, covoare si mochete, noi vom folosi in spalarea sau curatarea acestora cele mai placute esente de parfum.In curatarea cojoacelor si a hainelor din piele vom utiliza cele mai optime modalitati pentru ca hainele dumneavoastra sa isi pastreze calitatea.

Orar spalatorie haine

Luni - Vineri: 9:00 - 20:00
Sambata: 9:00 - 15:00

Filtre spalatorie haine

Servicii oferite: Apretare haine, Calcare haine, Livrare haine la adresa, Preluare haine de la adresa, Spalare haine
Program extra: Sambata

Anunt Gold Wash House

Wash House Arad - tel. 0721.236.102 - spalatorie haine pentru firme - calcat, apretat, inlaturare pete - Transport de la si la adresa clientului