Arad

E timpul sa iti muti afacerea in Cloud

E timpul sa iti muti afacerea in Cloud

Detalii

Telefon
0256476071
Web
https://infobest.ro/
Social links
Categorie
Prestari servicii
Modificat
acum 2 ani si 6 luni
Vizualizari
299

Voteaza & Distribuie

Prezentare

De ce sa iti muti afacerea in Cloud? Ei bine, pentru ca in primul rand face sens.Ideea de cloud migration poate sa fie greu de inteles pentru multi manageri insa, acestia trebuie sa arunce o privier catre beneficiile aduse de o mutare in cloud.

Totusi, exista unele cercuri unde acest “buzzword” a ramas inca o enigma. Multi antreprenori si manageri, care nu sunt familiarizati cu tehnologia cloud, sunt putin reticenti atunci cand vine vorba cloud migration pentru afacerea lor. Cei mai multi dintre ei, isi fac griji legate de siguranta stocarii datelor, de posibilul cost al mutarii in cloud, precum si durata de implementare a unei migrari complete.

Aceste griji sunt intelese, insa ele sunt departe de realitatea a ceea ce inseamna astazi cloud migration service pentru business-urile din diferite domenii.

Business-urile care isi muta aplicatiile si programele IT in cloud inregistreaza o productivitate crescuta precum si mult mai putine batai de cap cu problemele IT. In schimb, companiile care intarzie mutarea in cloud, sunt cele care isi pierd avantajul competitive pe piata.

Pentru antreprenorii si managerii care inca nu au luat decizia de a face primul pas catre mutarea in cloud, am pregatit o lista cu cele mai importante beneficia aduse de cloud migration:

1. Flexibilitate
2. Reducerea costurilor
3. Securitate
4. Update-uri automate ale softurilor
5. Recuperarea datelor
6. Control asupra documentelor
7. Competitivitate
8. Spatiu de stocare nelimitat
9. Cheltuieli reduse de intretinere

Cloud migration are un potential imens si poate sa fie folosit atat in cadrul afacerilor mici, cat si in cadrul intreprinderilori mari. Pentru a beneficia de acest potential, companiile trebuie sa se asigura ca utilizeaza forma de cloud care se potriveste cel mai bine domeniului de activitate. Alege o companie de software outsourcing de incredere, care sa iti creeze o solutie custom-made, potrivita nevoilor afacerii tale.