Arad

E-Camere.ro - Instalarea de camere supraveghere video

E-Camere.ro - Instalarea de camere supraveghere video

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 11 luni si 19 ore
Vizualizari
1456

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Aparatura de supraveghere determina securitatea proprietatilor pe care le detinem, preventia tentativelor de efractie, siguranta noastra si a familiei, a firmei pe care o administram etc. In acest caz, instalarea de camere supraveghere video devine o necesitate. Si astfel a-ti facut primul pas, urmeaza sa ii parcurgeti pe urmatorii!

Alegerea furnizorului potrivit


Despre orice achizitie vorbim, este recomandata colaborarea cu un profesionist in aria respectiva. Cat despre alegerea unei camere video de supraveghere, fiind o chestiune atat de serioasa, optati pentru un lider in domeniu. E-Camere.ro este o companie cu experienta, fiind licentiata de Institutul General al Politiei Romane (IGPR), motiv pentru care clientii au incredere sa colaboreze in vederea achizitionarii si instruirii specializate de utilizare.

Identificarea preferintelor de achizitie

Pentru a ajunge la o decizie finala si produsul potrivit, este nevoie sa raspundeti la cateva intrebari:

  • Unde va fi amplasata camera?

In functie de proprietatea pe care doriti sa o protejati, veti opta pentru camere de interior sau exterior. In aceeasi categorie este inclus si numarul camerelor, spre exemplu o camera video de supraveghere la intrarea din fata a casei/cladirii firmei, una in spate etc.

  • Care este bugetul pe care sunt dispus sa il aloc?

Daca in cazul altor produse banii investiti nu au neaparat o justificare, in cazul instalarii de camere supraveghere video, investitia merita. O suma mai mare platita pentru o camera video inseamna performanta, o calitate mai buna a imaginilor, rezistenta etc. Cu toate acestea, E-Camere.ro dispune doar de produse de inalta calitate, destinate tuturor nevoilor clientilor si accesibile pentru toate buzunarele. Pentru a putea lista doar produsele cu pretul pe care sunteti dispusi sa-l platiti, accesati site-ul, selectati limita de pret si vizualizati optiunile disponibile.

  • Ce model sa aleg?

La ora actuala exista foarte multe variante de sisteme de supraveghere pentru care puteti sa optati. De aceea, este necesar sa discutati cu un consultant specilizat care va va prezenta modele de camere supraveghere video. E-Camere.ro va sta la dispozitie pentru asistenta in vederea alegerii celor mai potrivite produse. Recomandarea principala este sa alegeti in primul rand calitatea: camere HD sau full HD sunt cele care fac parte din generatia noua de gadget-uri din domeniu.

Calitatea camerelor video de supraveghere inseamna desigur precizie in preluarea imaginilor si acuratete in identificare. Optiune unei camere de tip analog ar trebui exclusa, intrucat acestea sunt deja depasite, imaginile inregistrate nu sunt calitatice, iar instalarea lor nu va rezolva problema, in cazul unui furt imaginile generate nu vor fi de mare folos. E-Camere.ro lucreaza doar cu producatori care exceleaza in domeniu, Hikvision si Dahua fiind doar cativa dintre furnizorii de produse de gen ale caror produse sunt comercializate pe site.

Varietatea mare de produse: camere supraveghere video IP, camere de supraveghere HDTVI, HDCVI sau AHD denota faptul ca societatea Policies Online are o solutie adecvata si adaptata fiecarui client ce a luat decizia de a-si proteja proprietatea. Pentru informatii tehnice si noi aparitii puteti consulta si blog-ul site-ului, iar o discutie cu unul dintre consultanti va asigura toate raspunsurile.

Date de contact

Mail: office @ e-camere.ro / vanzari @ e-camere.ro / suport @ e-camere.ro

Telefon: 0767390475, 0765487387

Adresa: POLITES ONLINE (Str. Petrache Poenaru, nr. 1, Craiova, Judetul Dolj)

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro