Arad

E-Camere.ro - Ce camere supraveghere sa alegi? Descopera tehnologia sistemelor de supraveghere video

E-Camere.ro – Ce camere supraveghere sa alegi? Descopera tehnologia sistemelor de supraveghere video

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Vizualizari
1131

Voteaza & Distribuie

Prezentare

De foarte multe ori te-ai gandit ca pentru siguranta ta este bine sa investesti intr-un sistem de supraveghere video. Dar nu te-ai decis care tip de camere supraveghere se potriveste cel mai bine cu caracteristicile spatiului si locuintei tale ce merita securizate la maximum.

E-Camere.ro este un magazin online dedicat comercializarii de echipamente video de protectie si iti prezinta tehnologiile de baza ale acestor sisteme, pe intelesul tuturor. Sistemele de supraveghere video au fost concepute pentru a spori gradul de siguranta al din orice spatiu locativ sau unitate de birouri. Tocmai de aceea investitia in astfel de echipamente este necesara.

Pe piata de profil exista foarte multe camere de supraveghere, insa pentru a alege modelul potrivit, trebuie sa stim cum anume functioneaza acestea. La fel ca in cazul altor dispozitive si echipamentele video de securitate,tehnologia adaptata la aceste dispozitive corespunde necesitatilor fiecaruia dintre utilizatorii acestora. La fabricarea lor au contribuit ingineri specializati si contin o sumedenie de componente care le transforma in device-uri incredibil de utile si eficiente.

Tipuri de tehnologii

Specialistii din domeniul sistemelor de supraveghere video explica faptul ca, astazi, pentru realizarea de camere supraveghere se foloesc trei tipuri de tehnologii:

  • Tehnologia analogica HD;
  • Tehnologia IP;
  • Tehnologia analogica Clasica.

Camerele video de supraveghere realizate cu ajutorul tehnologiei analogice HD transmit semnal video in format High Definition. Principalele avantaje ale acestui tip de tehnologie sunt: pretul scazut si simplitatea de instalare. La capitolul dezavantaje, specialistii considera ca desi calitatea imaginii pe care o suprind este HD, rezolutia este mai slaba, in comparatie cu tehnologia IP.

Daca doriti sa achizitionati un sistem de supraveghere video care transmite semnalul in format digital, incercati un produs care are la baza tehnologia IP. Marele sau avantaj consta in rezolutia mare a imaginii pe care o capteaza. Dezavantajele tehnologiei digitale IP: pretul mare al produselor realizate in baza acestui sistem si faptul ca instalarea echipamentelor este mult mai complexe, fiind nevoie de interventia specialistilor in domeniu.

Tehnologia analogica Clasica este prima utilizata in industria sistemelor de supraveghere video. Ea aparut in anul 1950, iar singurul sau avantaj il reprezinta astazi simplitatea cu care camerele video analogice se monteaza. De asemenea si pretul ar reprezenta un fel de avantaj, insa desi sunt disponibile pentru toate buzunarele, aceste tipuri de camere video de supraveghere nu sunt recomandate pentru utilizare din cauza rezolutiei foarte slabe a imaginii pe care o capteaza. Aceste produse aproape ca nu mai exista pe piata in momentul de fata. Doar cateva magazine specializate le mai comercializeaza, insa doar pentru clientii care doresc sa inlocuiasca echipamentele defecte.

Oferte in mediul virtual

Utilizatorii care vor sa renunte la vechile camere video realizate cu tehnologia analogica clasica pot inlocui aceste echipamente cu cele care folosesc tehnologia HD. Astfel de produse sunt comercializate de Ecamere.ro, website dedicat vanzarii de sisteme video de supraveghere.

Preturile acestor produse sunt cuprinse intre 80 de lei si 90 de lei, montarea echipamentelor putand fi realizata chiar de clienti. Platforma online E-Camere.ro dispune de un serviciu de asistenta tehnica prin intermediul caruia clientilor li se ofera toate detaliile necesare in privinta montajului.

Date de contact

Website: e-camere.ro Telefon: 0767390475

Autor

  • Agentia Fortin
  • 0Partener de afaceri

  • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
  • 0726538389

Anunt Diamant PFS Cleaning

PFS Cleaning - curatenie industriala in Arad, Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Turnu Severin, Oradea
https://pfscleaning.ro/servicii/curatenie-industriala/