Arad

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro

E-Camere.ro – Camere de supraveghere wireless pentru siguranta dvs.

E-Camere.ro – Camere de supraveghere wireless pentru siguranta dvs.

Detalii

Categorie
Stiri Tehnologie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1430

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Stim cat de greu este sa va simtiti in siguranta in zilele noastre din cauza furturilor, jafurilor si talhariilor care se intampla, din pacate, in mod repetat si tot mai frecvent in casele oamenilor. Principala recomandare consta in instalarea de camere de supraveghere wireless de foarte buna calitate. Cu siguranta ati auzit despre cazuri similare prin media sau prin intermediul unor cunostinte. Pentru a fi siguri ca bunurile noastre nu se pierd sau cel putin pentru a avea dovezi clare in situatii nefericite, consideram ca siguranta si securitatea noastra si a celor dragi este cea mai importanta.

Desi nu ne dorim sa se ajunga la astfel de situatii grave, alegem sa prevenim incidentele neplacute prin dotarea locuintelor noastre cu sisteme profesionale care sa ne garanteze siguranta la orice ora din zi sau din noapte. Asadar, pentru linistea si securitatea noastra, echipa E-Camere recomanda instalarea acestor sisteme de supraveghere profesionale si inovatoare, precum aceste camere de supraveghere wireless foarte performante. Tehnologia integrata in aceste dispozitive determina calitatea imaginilor inregistrate fapt ce poate fi de un real folos in cazuri extreme, precum cele de efractie sau furt.

Despre echipa E-Camere.ro

 • Platforma online, conceputa in scopul comercializarii si furnizarii de sisteme de supraveghere profesionale si inovatoare;
 • Magazinul se adreseaza persoanelor constiente de beneficiile securitatii, persoane care prefer sa previna niste riscuri decat sa suporte consecinte, uneori imposibil de schimbat sau mult prea costisitoare;
 • Mai mult decat simpla comercializare a unor produse de supraveghere, echipa E-Camere se ocupa si de testarea permanenta a echipamentelor noi aparute pe piata, astfel reusind sa se adreseze unui public cat mai numerous si cu nevoi diferite.

De ce ar trebui sa alegem camere de supraveghere wireless?

 • Sistemele de camere de supraveghere wireless sunt mult mai eficiente si mai comode, intrucat evitam, cu ajutorul acestor sisteme, gaurile in pereti sau cablurile de care ne izbim, de cele mai multe ori, la tot pasul;
 • Fiind niste sisteme mai noi, camerele de supraveghere wireless pot avea diverse functii in plus fata de sistemele video normale;
 • Exista o gama variata de produse din care putem alege, create special pentru nevoile fiecaruia;
 • Pentru ca preferam sa fim in siguranta decat sa suferim incidente neplacute ulterior.

Pentru a avea o viziune mai clara in ceea ce priveste sistemul de supraveghere potrivit pentru noi, fie ca este vorba despre camere de supraveghere wireless de interior sau de exterior, echipa E-Camere pune la dispozitie mai multe variante de camere.

Asadar, cum putem intra in contact cu echipa E-Camere.ro?
Accesati website-ul oficial, www.e-camere.ro (website operat de Polites Online SRL din Craiova)
Putem intra in contact cu echipa de vanzari E-Camere la adresa de e-mail
vanzari @ e-camere.ro sau apeland numarul de telefon 0767390475.

Pentru orice detalii tehnice, putem contacta departamentul de Suport tehnic la adresa support @ e-camere.ro sau la numarul de telefon 0765487387. De asemenea, pentru alte informatii suplimentare, putem trimite un e-mail la adresa office @ e-camere.ro sau putem merge la sediul lor, aflat la adresa: Strada Petrache Poenaru, nr. 1 din Craiova - judetul Dolj.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389