Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Drupalcamp Arad

Detalii targ/expozitie

Categorie
Targuri / expozitii
Modificat
acum 4 ani si 11 luni
Vizualizari
1106

Reprezentari

DataOraLocatie
Sambata 17 noiembrie 2012 - Duminica 18 noiembrie 2012 

Voteaza & Distribuie

Prezentare targ/expozitie

Editia 2012 a Drupalcamp va fi organizata in Arad, in zilele de 17-18 noiembrie. Aceste este cel de-al treilea eveniment major al Asociatiei Drupal Romania de la infiintarea sa, in 2010. Editiile precedente au avut loc la Timisoara (2010) si Bucuresti (2011).

Web-ul evolueaza, Drupal evolueaza si el. Dupa lansarea versiunii 7, comunitatea lucreaza la urmatorul pas important: transformarea Drupal intr-un produs mai bine adaptat noi lumi a serviciilor web, platformelor mobile si standardelor HTML5. Aceste sunt doar cateva din subiectele pe care planuim sa le discutam cu focus asupra utilizarii Drupal in administratie, educatie (eLearning), afaceri si in sectorul organizatiilor neguvernamentale.

Aradul este situat in partea vestica a Romaniei, langa granita cu Ungaria si Serbia. Suntem pregatiti sa primim peste 100 de participanti si asteptam utilizatori si dezvoltatori din Romania, Ungaria, Serbia, Croatia, Austria si alte tari ale Europei Centrale si de Est precum si speakeri din comunitatea globala Drupal.