Arad

Anunt Diamant Brol Medical Center

Brol Medical Center este o clinica privata situata in centrul orasului Timisoara avand o experienta de aproape 21 de ani in chirurgia estetica. Incepand din anul 2009 clinica isi desfasoara activitatea intr-un spital ultramodern construit si dotat conform celor mai noi standarde europene.
https://www.brol.ro

Doi absolvenți ai instituțiilor militare de învățământ ale M.A.I. au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad

Doi absolvenți ai instituțiilor militare de învățământ ale M.A.I. au fost repartizați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad

Detalii stire

Categorie
Stiri diverse
Modificat
acum 7 ani si 8 luni
Apartine de
Jandarmeria Arad
Vizualizari
1438

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Un ofițer, promoția 2017 al Academiei de Poliție ,,Alexandru Ioan Cuza”, arma Jandarmi și un subofițer promoția 2017 al Scolii de Subofițeri Jandarmi ,,Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, au fost încadrați la Inspectoratul de Jandarmi Județean Arad.

Noii jandarmi au fost prezentați personalului unității și vor fi incluși într-un program de pregătire specific misiunilor pe care le vor desfășura.

Conducerea unității i-a asigurat de sprijin total și le-a urat succes în activitatea pe care o vor desfășura în cadrul inspectoratului.

Cei doi sunt sublocotenent Brezan Gabriel și sergent major Ștulea Darius Alexandru.

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro