Arad

Anunt Diamant Produse Curatenie

Produse Curatenie Arad - firma PFS Cleaning comercializeaza produse de curatenie in Arad pentru casa, birou si masina (solutii de spalat parchetul, solutii de spalat gresia, solutii de spalat faianta, solutii pentru plastic, solutii pentru masina).
https://produsecuratat.ro

Diferenta dintre acid hialuronic si Botox

Diferenta dintre acid hialuronic si Botox

Detalii stire

Social links
Categorie
Stiri sanatate
Modificat
acum 6 luni si 2 zile
Apartine de
Olariu Clinics
Vizualizari
298

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Odată cu trecerea timpului, semnele îmbătrânirii încep să devină tot mai vizibile pe chipul nostru. Indiferent ca vorbim despre riduri fine, linii de expresie sau pierderea volumului facial, tot mai multi oameni apelează la tratamente estetice minim invazive pentru a-și păstra sau îmbunătăți aspectul pielii si implicit pentru a arata mai bine si a se simti mai bine.

Deoarece am tot auzit discuti despre "botox in buze" si "nu vreau sa imi pun acid", dorim ca in acest articol sa va spunem cateva diferente dintre aceste 2 substante si sa va faceti o imagine clara despre procedurile care se fac cu aceste 2 substante. Pentru a intelege care este diferenta dintre botox si acid hialuronic, haideti sa le luam pe rand.

Ce este acidul hialuronic si pentru ce se foloseste?

Acidul hialuronic este o substanță naturală care se găsește în mod natural în piele și în țesutul conjunctiv al organismului uman. Este o polizaharidă care are proprietati de umplere si de hidratare, iar injectarea sa ajută la umplerea ridurilor fine și a linilor de expresie. De asemenea, poate fi utilizat pentru a umple buzele sau pentru a reda volumul feței.

Acidul hialuronic poate fi injectat într-o serie de proceduri estetice, cum ar fi:

  • Marire buze
  • Contur buze
  • Remodelarea feței
  • Umplerea ridurilor sau a liniilor de expresie.

Acidul hialuronic hidratează și menține elasticitatea pielii și previne uscarea acesteia. Pe lângă forma sa injectabilă, acesta poate fi folosit și în creme sau seruri. Atât cremele și serurile, cât și acidul hialuronic injectat au același scop, și anume, reducerea efectelor provocate de înaintarea în vârstă, doar ca folosit în creme, acidul hialuronic este in cantitate extrem de mica, iar rolul pe care il are este mai mult de hidratare, deci nu de umplere.

Ce este Botox-ul?

Toxina botulinică este cunoscută și sub denumirea de botox și este produsă de o bacterie numită Clostridium botulinum. Atunci când se injectează în piele, toxina botulinică relaxează mușchii faciali ceea ce duce la reducerea ridurilor. În general, botoxul este folosit pentru reducerea ridurilor din jurul ochilor, cele de pe frunte și cele de la nivelul gâtului. Acesta mai este folosit și pentru tratarea anumitor afecțiuni medicale precum hiperhidroza, strabismul, migrene cronice și bruxism.

Diferențe între acidul hialuronic si toxina botulinica

Între cele două substanțe de injectare există o listă de diferențe, după cum urmează:
1. Sunt substanțe diferite
Acidul hialuronic este o polihazaridă, iar toxina botulinică este un compus derivat din bacteriile Clostridium botulinum.
2. Mod de acționare diferit
Acidul hialuronic umple zona care urmează să fie tratată, iar toxina botulinică funcționează prin blocarea sistemelor nervoase care produc ridurile de expresie.
3. Zone de tratament diferite
Acidul hialuronic se folosește pentru umplere în zone precum buzele, pometi, tample, barbie și urmele lasate de la riduri. Toxina botulinică se folosește pentru reducerea ridurilor de expresie din jurul ochilor și a frunții.
4. Durata efectelor este diferită
În ceea ce privește acidul hialuronic, efectele dureză de la 6 luni până la 1 an, în funcție de tipul de acid hialuronic, de cantitatea de substanță injectată și de zona tratată. Toxina botulinică injectată are efecte timp de 4-6 luni.

Concluzie

Acidul hialuronic și toxina botulinică sunt doua tproduse injectabile care se folosesc în medicina estetică. Scopul lor este să îmbunătățească aspectul pielii și să trateze anumite probleme medicale. Chiar dacă ambele se injectează în zone care doresc a fi imbunatatite, scopurile lor sunt diferite și efectele pe care le au asupra organismului la fel. În funcție de problema cu care vă confruntați, în urma unei consultații, medicul chirurg estetician vă va recomanda soluția potrivită pentru dumneavoastră. Reduceți semnele produse de îmbătrânire și simțiți-vă bine în pielea dumneavoastră!

Pentru proceduri cu acid hialuronic, sau tratamente riduri cu toxina botulinica, va recomandam sa faceti o programare la doamna dr. Daniela Olariu de la Olariu Clinics. Cu vasta experienta atat in chirurgia estetica, cat si in proceduri minim invazive, doamna dr. Olariu realizeaza in clinica sa din Timisoara, proceduri pentru a va reda frumusetea si increderea in propria persoana. Puteti face programari fie online, pe site: olariuclinics. ro, fie telefonic: 0744 263 669.

Poze cu rezultatele obtinute le puteti gasi si pe retelele de socializare.

Autor

  • 0Partener de afaceri

  • EM Inbound Arad - agentie de marketing online cu focus pe SEO. Oferim companiilor posibilitatea de a-si creste vizibilitatea in mediul online prin creare de continut unic, creare de continut si campanii pe Social Media, promovare prin campaniile de Google Ads si optimizare SEO.
  • Arad
  • 0770470210

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro