Arad

Anunt Diamant Salsa Rebels

Salsa Rebels Timisoara ofer cursuri de salsa, bachata, kizomba si cha cha.
https://salsarebels.ro

,,Diamantele din Romania''

,,Diamantele din Romania'' - istoria diamantelor

Detalii stire

Categorie
Stiri Cultura
Modificat
acum 11 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1689

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

In premiera in Romania Centrul Gemologic Roman a editat cartea ,,Diamantele din Romania'' o carte cu si despre diamante si gemologie. Aceasta carte prezinta istoria diamantelor din tara noastra si din lume respectiv in ce perioada au ajuns pe teritoriul tarii noastre si sub ce forma.

Fotografii cu documente rare, explicatii despre tipurile diamantelor, sfaturi utile despre gemologie si diamante, ce sunt diamantele si caracteristicile specifice, istoricul si proprietatile diamantelor sunt doar cateva din subiectele pe care le aducem in atentia cititorilor. Prezentarea tipurilor de bijuterii din cele mai vechi timpuri pana in zilele noastre face deliciul pasionatilor de bijuterii.

Un lucru foarte util si bine de stiut este felul in care se achizitioneaza un diamant si cum se evalueaza diamantele cum se pastreaza si cum se folosesc in mod optim. De asemenea in premiera gasim un mini dictionar gemologic cu expresii si termeni specifici tradus in limba romana.

Toate aceste informatii au fost facute de grupul de gemologi Amalia, David si Dan Giurgiu din dragoste si pasiune pentru gemologie si pietrele pretioase.