Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Dezinfectante profesionale pentru saloanele de manichiură și pedichiură!

Dezinfectante profesionale pentru saloanele de manichiură și pedichiură!

Detalii stiri

Categorie
Stiri infrumusetare
Modificat
acum 1 an si 1 luna
Apartine de
Edcora
Vizualizari
570

Voteaza & Distribuie

Prezentare stiri

Orice salon de înfrumusețare care oferă și servicii profesionale de manichiură și pedichiură trebuie să fie dotat cu aparatură ultramodernă. Nu este singura condiție necesară pentru a oferi servicii impecabile clienților fideli, mai ales. Aveți nevoie, de asemenea, de dezinfectante profesionale, de produse interesante și de actualitate, de geluri moderne, primere și top coat-uri, care să creeze un adevărat decor surprinzător de frumos pentru mâinile înfrumusețate cu multă grijă și imaginație.

Dezinfectant concentrat instrumentar Ezo-Extreme 1 litru Dr. Mayer

Aceasta este o soluție foarte eficientă, care este folosită, inclusiv, pentru dezinfectarea instrumentarului chirurgical precum și pentru dezinfectarea cabinetelor medicale. Poate fi folosită foarte bine și la dezinfectarea instrumentelor folosite pentru realizarea manichiurii și pedichiurii din saloanele de înfrumusețare. Are excelente proprietăți de curățare și un spectru microbiologic larg. Acționează rapid și este recomandată pentru dezinfectarea instrumentelor fabricate din oțel inoxidabile, nichel, cupru, aluminiu, plastic, sticlă, porțelan și cauciuc. Spectrul său de acțiune este foarte larg: bactericid, fungicid, micobactericid, adenovirus, virusul poliomelitei, virusuri anvelopate precum HBV, HCV, HIV, Ebola, BVDV și Vaccinia.

IMPORTANT!!

Fiind o substanță eficientă și foarte puternică, este nocivă în caz de înghițire. Poate, de asemenea, cauza arsuri grave și vătămări ale ochilor. Poate să cauzeze vătămări ale organelor dacă expunerea este prelungită și repetată. Atunci când este folosită, trebuie să purtați mănuși, îmbrăcăminte adecvată, mască și ochelari. Dacă produsul a fost ingerat întâmplător, se clătește gura și nu se provoacă vărsături. De asemenea, nu se elimină în mediul înconjurător. Această soluție nu se combină cu alți dezinfectanți sau detergenți. Toate piesele care urmează a fi sterilizate, trebuie să fie complet acoperite cu soluția diluată. Pentru o concentrație de 0,5%, se diluează 5 ml de concentrat în 995 ml de apă. Soluția se va schimba zilnic pentru a fi eficientă.

Alte aparate importante
În saloanele de manichiură și pedichiură mai sunt folosite în mod frecvent lămpile de tip UV sau LED, pilele electrice profesionale, freze electrice, etc. Astfel de produse pot fi procurate cu ușurință online cu ajutorul unui important distribuitor de produse profesionale și semiprofesionale pentru îngrijirea unghiilor, Evoqe.ro. Aici este locul unde veți găsi în acest moment o mulțime de lucruri interesante realizate de către branduri renumite din domeniu: geluri UV, geluri de construcție, decoruri unghii, tatuaje unghii, polygel, oje semipermanente, primer, base coat, top coat, lămpi UV sau LED, ulei pentru cuticule, acetonă, soluții pentru îndepărtarea cuticulelor, etc.

Toate produsele sunt de actualitate. Prețurile sunt reduse în acest moment. Pentru comenzi mai mari de 250 de lei, se oferă transport în mod GRATUIT. Puteți solicita informații suplimentare la unul din numerele de telefon postate pe site, dacă acestea nu sunt prezentate în dreptul produsului. Merită să analizați oferta, mai ales dacă obișnuiți să văîngrijiți unghiile acasă singure.

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro