Arad

Anunt Diamant Euroinstal

Euro Instal Arad - Instalatii sanitare si accesorii
https://euro-instal.ro

Detectie si semnalizare incendiu cu sisteme complexe Helinick - Solutii de securitate adaptate la cerintele clientilor

Detectie si semnalizare incendiu cu sisteme complexe Helinick – Solutii de securitate adaptate la cerintele clientilor

Detalii stire

Categorie
Stiri afaceri - economie
Modificat
acum 1 an si 3 luni
Vizualizari
1870

Voteaza & Distribuie

Prezentare stire

Orice imobil trebuie sa beneficieze de protectia oferita de catre un sistem anti-incendiu, dat fiind ca tehnologia vine in ajutorul nostru pentru a preveni si impiedica dezastrele de mari proportii. Helinick va pune la dispozitie sisteme detectie si semnalizare incendiu concepute pentru a preveni propagarea focului si distrugerea de bunuri materiale sau chiar accidente umane grave. Cu ajutorul unor detectori ultra-sensibili, sistemul detecteaza pericolul si alarma este lansata inainte ca flacarile sa se extinda si sa afecteze incaperea respectiva sau chiar intreaga cladire.

Care sunt componentele care stau la baza unui sistem de detectie si semnalizare incendiu?


Orice sistem de detectie si avertizare incendiu este alcatuit din urmatoarele componente de baza:

 • Centrala detectie incendiu – Centrala este reprezentata de un panou principal, denumit si „creierul” unui sistem anti-incendiu; la acest panou sunt conectate toate dispozitivele periferice ce ajuta la functionarea sistemului;
 • Detectori – Acestia pot fi de mai multe tipuri, precum: detectori de fum, de caldura, de temperatura, de gaz, etc. ; detectorii sunt responsabili de detectia si transmiterea semnalului catre centrala sistemului in cel mai scurt timp posibil;
 • Buton de incediu – Acest buton se actioneaza manual in cazul in care se identifica un focar de incendiu; amplasarea acestuia se face astfel incat sa fie usor de folosit, dar mai ales de gasit;
 • Sirena si indicatori optici de semnalizare – Aceste componente asigura avertizarea sonora si luminoasa in momentul declansarii unui incendiu.


Specialistii Helinick va ajuta sa alegeti corect un sistem de detectie si semnalizare incendiu


Fiecare cladire este proiectata intr-un mod unic, ceea ce inseamna ca si sistemele de detectie si avertizare incendiu trebuie sa fie adaptate in functie de anumiti factori, ce pot sa creasca eficienta sistemului sau dimpotriva, sa impiedice functionarea optima a sistemului anti-incendiu. Specialistii Helinick tin cont de mai multe criterii inainte de a opta pentru detectoare si restul componentelor ce stau la baza sistemelor. Aceste criterii sunt:

 • Conditiile de mediul specifice unui anumit spatiu protejat;
 • Ce materiale combustibile exista in incaperi si in ce clasa de reactie la foc sunt incadrate acestea;
 • Prezenta sau absenta sistemului de incalzire si ventilatie, precum si posibilele efecte ale acestora asupra sistemului de detectie incendiu;
 • Configuratia si inaltimea spatiilor ce necesita protectie;
 • Cat de mare este riscul de aparitie a unor alarme false.

Toate aceste criterii ajuta la obtinerea unei variante de sistem detectie si semnalizare incendiu fiabile in orice conditii de functionare.

Helinick va asteapta cu cele mai avansate sisteme de detectie si semnalizare incendiu – Descopera gama de detectori si avantajele acestora


In cazul in care sunteti interesati de instalarea unui sistem detectie si semnalizare incendiu, va invitam sa descoperiti oferta completa Helinick, dar mai ales gama variata de detectori. Toate componentele sistemelor sunt selectate cu atentie si respecta atat normele aflate in vigoare, cat si criteriile de inalta calitate. asadar, spatiile sunt protejate in permanenta, iar utilizatorul nu trebuie sa depuna eforturi suplimentare, specialistii Helinick fiind mereu pregatiti sa intervina atunci cand este nevoie.

Informatii complete despre aceste sisteme gasiti pe helinick.ro. De asemenea, puteti apela numerele de telefon pentru o discutie cu reprezentantii companiei: 0214044444, 0214044400, 0214044430, 0214044420.

Autor

 • Agentia Fortin
 • 0Partener de afaceri

 • Agentia Fortin activeaza in domeniul online marketing si al serviciilor complementare: web design, digital advertising, identitate de brand si optimizare a prezentei web prin campanii de SEO, AdWords si comunicare integrata.
 • 0726538389

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/