Arad

Anunt Diamant Aradeni.ro - publicitate online

Aradeni.ro, este un catalog regional cu profil de afaceri dedicat aradenilor, cuprizand sectiunile: Servicii, Evenimente, Index de persoane, Strazi - Harta, Anunturi, Articole, Stiri, Poze. Servicii SEO.
https://www.aradeni.ro/site/publicitate/

Despre diamantele negre

Diamantele negre

Detalii anunt

Telefon
0256438491
Categorie
Anunturi vanzari diverse
Modificat
acum 6 ani si 7 luni
Vizualizari
1373

Voteaza & Distribuie

Prezentare anunt

Despre diamantele negre

In opinia managerului casei de Bijuterii Noblesse diamantele se gasesc intr o mare varietate de culori printre care si cele negre. Diamantele negre sunt opace, fara incluziuni vizibile si intens colorate. Ele sunt negre datorita dispersiei de grafit negru si elemente de hidrogen si nitrogen, aceste elemente absorb aproape toata lumina facandu le opace si fara transparenta.

Stralucirea si dispersia luminii specifica diamantelor lipseste aproape in totalitate la diamantele negre. Adesea diamantele negre sunt iradiate artificial, tratate prin incalzire sau ''bombardate'' in conditii de laborator pentru a accentua intensitatea culorii.

Acest lucru le face mult mai casante, pe suprafata lor se observa crapaturi sau mici fisuri sau chiar gauri. Diamantele negre au un pret mult mai mic decat suratele lor albe, dar diamantele negre cu incluziuni albe sau gri sunt foarte rare si au un pret mai ridicat. Provenienta diamantelor negre este Brazilia, Borneo, Africa de Sud.

Anunt Diamant EuroInstal - Calea Radnei

EuroInstal Arad - Calea Radnei - tevi, fitinguri cupru, sanitare, accesorii pentru baie
https://euro-instal.ro