Arad

Despre Cancer...

Detalii

Categorie
Boli / afectiuni
Modificat
acum 10 luni si 3 saptamani
Vizualizari
1312

Voteaza & Distribuie

Prezentare

Fiecare dintre noi are o rudă, un vecin, un prieten sau o simplă cunoștință, care a fost ”lovită” de cancer. Se întâmplă atât de des să auzim despre această boală, este frapant ce rată de îmbolnăvire există acum, la nivel mondial, în comparație cu statisticile de acum 50-100 de ani. Studiile nu contenesc să apară și ele, cercetările sunt poate mai ample ca în orice altă disfuncționalitate, dar răspunsuri care să facă cu adevărat ceva, parcă nu sunt atât de concrete. De fapt, ele chiar nu sunt… Se fac presupuneri, cercetările sunt subiective sau singulare, ori, în acestă maladie, există ceva ce rămâne extrem de ”misterios”, am îndrăzneala să spun.

Ce cauzează cancerul?

  • Poate nevoia unei schimbări de atitudine în viețile noastre…
  • Poate existența unei traume emoționale deloc conștientizate la nivelul său de vindecare…
  • Poate de vină pot fi substanțele chimice uzate astăzi (peste 18.000!!!), compuși ce pot da o reacție de destabilitate celulară.
  • Poate alimentele cu care noi ne hrănim și care sunt purtătoare de această chimie, această informație artificială și de multe ori toxică de viață.
Unii spun că cel mai mare dușman al omului modern este reprezentată de stres, de consumul emoțional, iar acesta ar fi principalul factor declanșator al acestei maladii. Adică, tot o atitudine greșită sau nepotrivită în viața noastră, despre aceasta poate fi vorba…

Până la urmă, poate doar Dumnezeu știe despre ”CA N CER” și despre ce ar fi bine să facem în aceste situații de deznădejde, pentru mare parte dintre cei afectați. Nu e de dorit să ajungi să te confrunți cu această boală, așa cum ar fi de dorit ca, de se-ntâmplă, să reușim cu forță, putere și multă credință să depășim acest moment, acest prag, să trecem cu bine peste această cumpănă de viață. Doamne ajută, nouă, tuturor!

Dr. Lavinia Bratu – Nutritionist Clinica Brol Timisoara
0749 194 944